Arhiv novic 23.01.2023

Nemška SPD: Mir v Evropi proti in ne z Rusijo

Delo 23.01.2023
Socialdemokracija se posipava s pepelom in ne vidi več možnosti za sodelovanje z Rusijo. V nadaljevanju preberite: Nemška socialnodemokratska stranka SPD, ki vodi aktualno vlado, ne vidi možnosti za sodelovanje z Rusijo, dokler se razmere v tej… »

Sporočila za Zemljo (FOTO)

Slovenske novice 23.01.2023
Potovanje po vesolju. Ob 130. obletnici rojstva Hermana Potočnika Noordunga so prav na njegov rojstni dan 22. decembra v Centru Noordung v Vitanju uprizorili multimedijski dogodek Sporočila za Zemljo, ki nas je popeljal v globine vesolja, kjer se nam… »

Ljudje se zgražajo: Težko je gledati, kaj si je naredila nekoč najlepša ženska na svetu (VIDEO)

Slovenske novice 23.01.2023
Melanie Griffith je pretiravala z lepotnimi posegi. Igralka Melanie Griffith (65) je nekoč veljala za eno najlepših žensk v Hollywoodu, a odkar se je predala posegom lepotne kirurgije, njen videz vzbuja zgražanje in pomilovanje. Kolikokrat je šla pod… »

Pozor! Nove prevare, tokrat prek dostavne službe

Zurnal24 23.01.2023
Neverjetno, domišljija prevarantov ne pozna meja. Na družbenih omrežjih je eden od uporabnikov opozoril na nov poskus prevare, ki se ga poslužujejo prevaranti na slovenskih tleh. Tokrat so v vse skupaj vpletli še dostavne službe, ki pa že lep čas… »

Gorela elektro omarica, gasilci preprečili najhujše (FOTO)

Slovenske novice 23.01.2023
Poleg omarice je požar poškodoval še oplesk in stekla. Danes ob 13.29 je prišlo do požara na Ptujskem polju. V naselju Bukovci, v občini Markovci, je namreč gorela elektro omarica v stanovanjski hiši. Gasilci PGD Bukovci so požar pogasili… »

Policisti med vikendom prijeli več kot 170 ilegalnih migrantov

Nova 24TV 23.01.2023
Fotografija je simbolična. (Foto: epa) Policisti koprske in novomeške policijske uprave so med vikendom prijeli 172 ilegalnih migrantov. Policisti so na območju PU Koper v zadnjem vikendu obravnavali 96 nezakonitih prehodov državne meje. Na območju… »

Danijela in Toni se bosta na skupinskem zmenku znašla v kočljivem položaju

24ur 23.01.2023
Sanjski moški Toni Šćulac bo izbrana dekleta razvajal v bazenu in ob njem. Med igro nogometa pa se bo skupaj z izzivalno Danijelo znašel v grmovju, česar kandidatka ne bo želela komentirati. Sanjski moški Toni Šćulac svoja dekleta preseneča in… »

Tekmovalni spored letošnjega Berlinala: novi filmi Garrela, Petzolda in Margarethe Von Trotta

RTV Slovenija 23.01.2023
Na 73. mednarodnem filmskem festivalu v Berlinu se bo v glavnem tekmovalnem programu za zlatega medveda za najboljši film festivala in za srebrne medvede potegovalo 18 filmov. Med njimi bo 15 svetovnih premier in šest filmov v ženski režji. Kot so po… »

Jelena Dokic nad žaljive komentarje: "Kaj se ji je zgodilo, da je tako ogromna?"

RTV Slovenija 23.01.2023
Nekdanja avstralska teniška zvezdnica Jelena Dokic vrača udarec tistim, ki so jo zasuli z negativnimi in žaljivimi komentarji o njenem videzu na Odprtem prvenstvu Avstralije. V ponedeljkovi objavi na Instagramu je tenisačica srbskih korenin, ki na… »

Microsoft z večmilijardno investicijo v umetno inteligenco

SiolNET 23.01.2023
Ameriški tehnološki velikan Microsoft je podaljšal partnerstvo z raziskovalnim laboratorijem OpenAI, ustvarjalcem klepetalnega robota z umetno inteligenco ChatGPT, so danes sporočili iz podjetja. Z večletno in večmilijardno naložbo želijo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem