Arhiv novic 28.01.2023

Arheologi navdušeni: mumija je stara kar 4300 let (FOTO)

Slovenske novice 28.01.2023
Sakara navdušuje arheologe s številnimi novimi odkritji. Pred dnevi naši tudi 52-metrski papirus. Egiptovski arheologi zadnji dve leti znova marljivo brskajo po območju Sakare, znamenite nekropole, njihova prizadevanja pa so v zadnjem času obrodila… »

Obutev izdala, da gre v resnici za Putinovega dvojnika?

Nova 24TV 28.01.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin (Foto: epa) Zazdelo se je, da se je ruski voditelj Vladimir Putin nasmejal pred kamero na enem izmed redkih obiskov v Moskvi, kjer ga je bilo mogoče videti v obutvi z nekoliko višjo peto, vendar poznavalci trdijo, da je… »

NBA brez milosti! Hudi kazni za dva največja zvezdnika lige!

Zurnal24 28.01.2023
Curry in Embiid sta dobila kar po 25.000 dolarjev kazni. Košarkarja Stephena Curryja in Joela Embiida je vodstvo severnoameriške lige NBA kaznovalo s po 25.000 ameriškimi dolarji (23.000 evrov) kazni zaradi neprimernega vedenja. Curry, najkoristnejši… »

Vijoličastim v Turčiji skalp kijevskega Dinama, nov »slalom« Iličića

Delo 28.01.2023
Nogometaši Maribora so v soboto odigrali kar dve pripravljalni tekmi. Slovenski nogometni prvoligaši se še naprej vneto pripravljajo na drugi del ligaške sezone, v turškem Beleku pa so nogometaši Maribora v soboto odigrali dve tekmi. Na prvi so z… »

Odnosi med Bolgarijo in Severno Makedonijo se znova zaostrujejo

RTV Slovenija 28.01.2023
Odnosi med Severno Makedonijo in Bolgarijo so tudi po tem, ko so v Sofiji nehali onemogočati makedonsko evropsko pot, ostali napeti, v zadnjih dneh pa so se tako zaostrili, da so Bolgari svojega veleposlanika poklicali domov. Med razlogi sta napad na… »

Pošta Slovenije prodaja poslovno stavbo na Krekovem trgu v Celju

RTV Slovenija 28.01.2023
Pošta Slovenije je objavila povabilo o oddaji nezavezujočih ponudb za nakup poslovne stavbe na Krekovem trgu v Celju. Stavba iz 19. stoletja se prodaja v celoti. Zbiranje ponudb za prodajo stavbe v celoti bo še do 13. februarja potekalo na spletnem… »

Na festivalu Sundance slavila ganljiva drama o materinstvu, A Thousand and One

RTV Slovenija 28.01.2023
Veliko nagrado žirije festivala Sundance je prejela drama A Thousand and One, zgodba o obubožani materi samohranilki, ki se s sinom prebija v New Yorku. Med dokumentarci je slavil portret pesnice Nikki Giovanni, občinstvo je nagradilo film o Mariupolu… »

Kolumna Lare Paukovič: Ekskluziva

Slovenske novice 28.01.2023
Njihov cilj je, da nekaj pomenijo drug drugemu, torej eliti, ki je sposobna dati tisoč evrov za obrok, od katerega se ne bo nihče zares najedel. Eden od filmov, ki jih trenutno »morate videti«, če ne želite imeti občutka, da nekaj zamujate, je… »

24-letnik iz Dallasa živi s 13 zlatimi prinašalci

Slovenske novice 28.01.2023
Je nesporni ljubitelj psov. Imel je že tri, obdržal devet mladičev in posvojil še enega. Ne le da je pes človekov najboljši prijatelj, tudi človek je lahko psu neizmerno vdan, česar nihče ne ve bolje od Collina Standona. V domu velikega… »

Po objavi članka v Bulvarju v skrbeh za Andreja Hoferja

Slovenske novice 28.01.2023
Njegovi prijatelji so se po objavi našega članka zbali, da so ga oropali. Ko smo nedavno v Bulvarju objavili članek o Andreju Hoferju, nihče ni niti pomislil, kakšen odziv bo ta doživel. Voditelj nam je namreč zaupal, da v prostem času zelo rad… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem