Arhiv novic 28.01.2023

Med spanjem je Srečko dobil nož v vrat

Slovenske novice 28.01.2023
Vinko Pohar napadel sostanovalca v domu upokojencev Srečka Hladina. Glavno žilo zgrešil samo za centimeter. Kaj je povzročilo krvavi dogodek 2. januarja lani v domu upokojencev v Preboldu, kjer se je 65-letni Vinko Pohar z nožem spravil nad… »

Zadovoljna Maja Prašnikar: Dojenje v tandemu je čudovito!

Slovenske novice 28.01.2023
Alen Kobilica in Maja Prašnikar sta presrečna. Postala sta starša male Inti. Maneken in podjetnik Alen Kobilica in njegova srčna izbranka Maja Prašnikar sta spet ponosni očka in presrečna mamica, saj se je kar doma rodila deklica, ki sta jo… »

Charlene proslavila 45. rojstni dan, slavje okrnjeno

Slovenske novice 28.01.2023
Slavje bo zaradi moževe bolezni verjetno preloženo. Albert že tretjič okužen s korono. Monaška princesa Charlene je upihnila 45. svečko, a slavje je bilo zaradi moževe okužbe z novim koronavirusom nedvomno okrnjeno. Princ Albert je namreč po… »

Superživila za popestritev

Slovenske novice 28.01.2023
Raziskave so pokazale pozitivni vpliv polifenolov na preprečevanje srčno-žilnih bolezni, rakavih obolenj in osteoporoze. Delovanju prostih radikalov se ne more nihče ogniti, s preudarnim ravnanjem pa lahko ublažimo njihov škodljivi učinek na… »

Pater Ciril vozi tudi helikopter (FOTO)

Slovenske novice 28.01.2023
Frančiškan je skoraj tri desetletja preživel med rojaki v Avstraliji. Na Brezjah sprejel papeža Janeza Pavla II.. Med našimi najbolj znanimi Božiči je frančiškanski pater Ciril, ki je skoraj tri desetletja preživel med slovenskimi rojaki v… »

Duhovni nasvet: Ostanite sproščeni

Slovenske novice 28.01.2023
Predajte se življenjskemu toku z zaupanjem. Pozitivna naravnanost prinaša pozitivne rezultate. Vsak dan si vzemite čas za tišino, v kateri boste predelali misli in čustva, ki so se nakopičila čez dan. Samo če boste sproti čistili negativnost v… »

Legendarni trener zaradi težav z zdravjem končal kariero

Zurnal24 28.01.2023
Legendarni Nizozemec je razkril, da je zaradi zdravstvenih težav že končal svojo trenersko pot. Nizozemski nogometni strokovnjak Huub Stevens bo letos dopolnil 70 let, kot pa je povedal v pogovoru za časnik Express, je zaradi zdravstvenih težav že… »

Po dvajsetih letih obudili podbreško skakalnico

Dnevnik 28.01.2023
Po dvajsetih letih samevanja so člani Telesnovzgojnega društva Partizan Podbrezje lani v Srednji vasi vnovič uredili manjšo 25-metrsko skakalnico. Ta bo jutri prizorišče meddruštvenega tekmovanja, na katerem se bodo skakalci v treh starostnih… »

UKC Maribor prvi certificirani učni center za magnetno resonanco srca v Sloveniji

RTV Slovenija 28.01.2023
UKC Maribor je konec lanskega leta postal prvi evropsko certificirani učni center za magnetno resonanco srca v Sloveniji. Gre za izjemno zahtevno, a trenutno najnaprednejšo neinvazivno diagnostično metodo v kardiologiji. Radiologinja Maja Pirnat je… »

Po 10 letih suše krepkih 80 milijonov evrov za slovenska smučišča

SiolNET 28.01.2023
Na Voglu, Krvavcu, Golteh, Rogli, na Mariborskem Pohorju, v Cerknem, na Kopah, Treh kraljih in Veliki planini se do konca leta 2023 obetajo velike infrastrukturne novosti. Investicije v višini več kot 80 milijonov evrov bodo namenjene preoblikovanju… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem