Arhiv novic 28.01.2023

Kako so se politiki, gospodarstveniki in tuji veleposlaniki odrezali na tekaški progi?

SiolNET 28.01.2023
Na Rudnem polju na Pokljuki so se danes že tridesetič zbrali politiki, gospodarstveniki in tuji veleposlaniki pri nas ter se pomerili v tradicionalnem teku na smučeh. V sproščenem razpoloženju so se podali na petkilometrsko progo, a v ospredju je… »

Zgrožena bralka: Takole imamo pred vhodom v blok. Glej, kam stopaš!

Slovenske novice 28.01.2023
Bralki ni dalo miru, ko je videla takšen prizor. Na nas se je obrnila bralka Marica, ki nam je ogorčena poslala fotografijo nepobranega pasjega iztrebka pred vhodom v stanovanjski blok v Ljubljani. »Glej, kam stopaš. Takle mamo!,« je zapisala. Ali… »

'Zdravniki so po odločbi ustavnega sodišča dolžni stavkati'

24ur 28.01.2023
So ustavni sodniki dali podlago, da se javno zdravstvo tako rekoč ustavi? V svoji zadnji odločbi so v obrazložitvi namreč zapisali, da zdravstveni delavci ne smejo delati več kot 48 ur na teden in da odstopanja od tega niso mogoča niti ob soglasju… »

To je počel Romun v lokalu, grozi mu izgon iz Slovenije

Slovenske novice 28.01.2023
Kot so sporočili s PU Koper mu je bilo odrejeno pridržanje. V enem od sežanskih lokalov je goste nadlegoval 41-letni državljan Romunije. V lokalu je namreč žalil druge in bil agresiven, zatem pa tudi ni upošteval ukazov policistov, naj se umiri… »

Po dveh tednih še vedno niti sledu za Julianom Sandsom (FOTO)

Slovenske novice 28.01.2023
Igralec je izginil na tritisočaku Mt. Baldy. Brat se je od njega potihem že poslovil. Odvrtela sta se že dva tedna, odkar se je na petek, 13., za britanskim igralcem Julianom Sandsom izgubila vsaka sled. Zvezdnik, zaljubljen v hribolazenje in… »

Starši pretreseni: Najina punčka je umrla zaradi vdihavanja dezodoranta, brat jo je našel v sobi (VIDEO)

Slovenske novice 28.01.2023
Starši deklice, ki je umrla po vdihavanju aerosolnega dezodoranta, želijo jasnejše označevanje izdelkov, da bi ljudi opozorili na morebitne nevarnosti. Giorgia Green je bila stara 14 let in je živela v Derbyju, ko je doživela srčni zastoj, potem ko… »

Zaradi stroškov ogrevanja bi lahko zaprli bazen

Dnevnik 28.01.2023
V Trbovljah se je problematika glede nenormalno visokih položnic za ogrevanje vsaj za zdaj začela malo obračati na bolje, a ta trenutek nič kaj dobro ne kaže v sosednjem Hrastniku. Visoki stroški ogrevanja pestijo tako občane kot javne zavode… »

»Človek ne ve, kdaj bo svet eksplodiral ali pa nas nas bodo uničili bacili in virusi«

Necenzurirano 28.01.2023
Legendarna slovenska glasbena skupina Zmelkoow, ki zase pravi, da so rock'n'roll cirkus bend, primorski in vseslovenski posebneži, se poslavlja. Morda prvič, morda za vedno – ne vemo še! Minulo sredo so imeli v ljubljanskem Kinu Šiška poslovilni… »

Razburljiv katalonski derbi odločil Pedri, Barça ostala brez Dembeleja

Delo 28.01.2023
Barcelona je do zadnjih napadov trepetala za vse tri točke v Gironi, ki jih je blaugrani z edinim golom na tekmi v drugem polčasu prinesel vezist Pedri (1:0). Barcelona je imela v prazničnem vzdušju, ki vedno zaznamuje tekme »prijateljskih«​… »

Zvonili so alarmi, eden najbogatejših Slovencev: To je bil kriminal

SiolNET 28.01.2023
Na današnji dan pred dvema letoma so mnogi največji spletni ponudniki trgovanja z vrednostnimi papirji mrzlično ugašali gumbe za nakup določenih delnic. Te so zaradi povečanega zanimanja kupcev, v veliki večini navadnih smrtnikov z omejenimi… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem