Arhiv novic 20.05.2023

Oglasil se je veliki junak, ki je tvegal glavo, da bi zaščitil nedolžne

Zurnal24 20.05.2023
Spregovoril je zapriseženi navijač West Hama, ki je po koncu polfinalne tekme konferenčne lige nesebično pomagal zaščititi družinske člane in prijatelje angleških nogometašev. Po koncu polfinalnega obračuna konferenčne lige na stadionu AFAS… »

Želite telefon, ki izstopa? Ta že od nekdaj plava proti toku!

Zurnal24 20.05.2023
Tik preden je Sony naznanil prihod nove generacije svojih telefonov Xperia, smo v roke dobili njihov paradni telefon Xperia 1 IV. Sony z modeli Xperia že od samega začetka plava proti toku. Razmerje zaslona, oglata oblika, poseben uporabniški vmesnik… »

ZAJČKI DOBILI SVOJ HOTEL: Letovišče ponuja razvajanje in nego na najvišji ravni (FOTO, VIDEO)

Regional 20.05.2023
Ni več presenečenje, da obstajajo hoteli za pse in mačke, toda v Hongkongu so zdaj za luksuzni oddih dobili prostore še zajčki. Bunny Style je postalo izjemno priljubljeno letovišče za prikupne kosmatinčke, saj ta premišljeno zasnovan hotel ne le… »

Število izdanih gradbenih dovoljenj prepolovljeno

Nova 24TV 20.05.2023
Fotografija je simbolična. Aprila je bilo izdanih za 36 % manj gradbenih dovoljenj za stavbe kot v mesecu pred tem: za stanovanjske stavbe 44 % in za nestanovanjske stavbe 29 % manj. Načrtovana površina stanovanjskih stavb manjša za tretjino Skupna… »

Se še spomnite kave, ki spominja na sladico?

Necenzurirano 20.05.2023
Spomnimo na hit, ki se je pred dobrim letom ali dvema kot strela z jasnega pojavil na cenikih, a se le redko kje obdržal. Dalgona kava. Gre za osvežilen napitek ali morda celo za sladico, ki pa za svojo pripravo zahteva kar nekaj časa. Verjetno je tudi… »

Počutim se umazano. Zato komaj čakam, da se poročiva.

RTV Slovenija 20.05.2023
Podkast Evolucija užitka v četrti sezoni raziskuje presečišče med prirojenim in privzgojenim, med naravo in kulturo in v tem kontekstu tudi prepričanja različnih ver o seksu in seksualnosti. Posebna raziskovalca Eva in Luka, ki ju interpretirata… »

Norih 27 točk slovenskega bisera za evropski finale

SiolNET 20.05.2023
V Kaunasu v Litvi se ne dogaja samo zaključni turnir četverice evrolige, ampak na turnirju Next Generation nastopajo tudi najboljše mladinske ekipe iz Evrope. In tudi na tem je finalist Real Madrid in to po zaslugi slovenskega košarkarskega biserja… »

Spremembe pridejo same od sebe, le pripravljen moraš biti nanje

Gorenjski glas 20.05.2023
Benjamin Brence je najstarejši potomec znane sirarske družine Pustotnik iz Gorenje vasi. Medtem ko njegovi starši, brat in sestri uspešno vodijo družinsko sirarno, Benjamin svoje znanje o izdelavi mlečnih izdelkov, ki mu je bilo dano v rodni… »

Tomaž Štih: Draga vlada, nismo mi problem, vi ste

Nova 24TV 20.05.2023
Tomaž Štih (Foto: Demokracija) Mediji so popravili poročanje, da je ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan (SD) od tožilstva zahtevala postopek proti predsedniku SDS Janezu Janši (SDS) zaradi kritik vladne odločitve, ko je na dopisni seji na… »

Spomenik osamosvojitvi, muzej revolucije

Delo 20.05.2023
Na dediščini revolucije ni mogoče graditi pluralistične demokracije. V nadaljevanju preberite: Ko je stvar namenoma izrečena dvoumno, je včasih koristno, da jo namenoma razumemo narobe. Kučanovo pobudo glede preureditve »simbolnega pohištva« na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem