Arhiv novic 22.05.2023

Dvignite kakovost vlogov na višjo raven in postanite nova vlogerska zvezda

SiolNET 22.05.2023
Sprejemljive videoposnetke in vloge lahko posnamete z najzmogljivejšimi pametnimi telefoni. Toda če bi radi ustvarjalnost dvignili na naslednjo kakovostno raven, potrebujete najboljše mogoče "orodje", kot je brezzrcalni fotoaparat Nikon Z 30. Foto… »

Preklic bolezni kot »svetovne zdravstvene stiske«

Gorenjski glas 22.05.2023
Epidemiologi so sprva domnevali, da se bo covidna bolezen pojavljala sezonsko, tako kot gripa, vendarle vse kaže, da bodo to le večji ali manjši valovi, ki pa bi lahko zajeli kar polovico prebivalstva. Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) je 5. maja… »

Prva faza tržnice

Gorenjski glas 22.05.2023
Železniki – V Železnikih dobivajo urejen tržni prostor. Občina je namreč pred kratkim končala prvo fazo projekta, v sklopu katere so na lokaciji poleg pošte na Češnjici postavili kontejner s sanitarijami, skladišče za opremo in prostor za… »

Toliko milijonov ponujajo Mijatoviću, Smrekarju, Bobincu ...

Necenzurirano 22.05.2023
Koliko je vredna ponudba, ki so jo za nakup Športne Loterije, monopolista na domačem trgu športnih stav, skupaj oddali Britanci in Čehi? V SDS odpirali trg, zdaj nasprotujejo prodaji Zeleno luč poslu mora prižgati država. Minuli teden smo na… »

Prvi vikend po odstranjevanju ograje prijeli več kot 300 ilegalnih migrantov

Nova 24TV 22.05.2023
Minister za obrambo Marjan Šarec in minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar sta si na območju nekdanjega mejnega prehoda Jelšane ogledala odstranjevanje panelne ograje. (Foto: STA) Policisti PU Novo mesto in Koper so med petkom in ponedeljkom… »

V Moldaviji odjeknilo: “Evropa je Moldavija in Moldavija je Evropa”

Nova 24TV 22.05.2023
Predsednica Evropskega parlamenta Roberta Metsola je obiskala Moldavijo. (Foto: epa) Predsednica Evropskega parlamenta Roberta Metsola in moldavijska predsednica Maia Sandu sta spregovorili pred 70 tisoč glavo množico proevropskih patriotov, ki so se… »

Alenka Bratušek pokazala lepo hčer

Zurnal24 22.05.2023
Je podobna mamici? Ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek na družbenih omrežjih kdaj pa kdaj deli tudi kakšno fotografijo iz svojega zasebnega življenja, na primer s potepa s kolesom ali dela na vrtu. Tokrat se je poklonila svoji hčerki, Nuši… »

Astronavtka iz Savdske Arabije odpotovala na ISS

Delo 22.05.2023
Odprava zasebnih astronavtov se bo predvidoma končala 30. maja. Houstonsko vesoljsko podjetje Axiom Space je pripravilo drugo desetdnevno turistično odpravo na Mednarodno vesoljsko postajo. Izstrelitev Spacexove rakete s kapsulo dragon s štirimi… »

Volkswagen s premalo dobička, zato ga čaka varčevanje

Delo 22.05.2023
Koncern Volkswagen namerava prestrukturirati pešajočo osnovno znamko. V nadaljevanju preberite: Oliver Blume, vodja koncerna Volkswagen (VW), si je naložil obsežno nalogo – več kot dvakratno povečanje dobičkonosnosti osnovne znamke VW. In to ob… »

Gasilci Centra za zaščito in reševanje Domžale na obisku v enoti Krtek in Palček Vrtca Domžale

Domžalec 22.05.2023
V Vrtcu Domžale, v enotah Krtek in Palček, so nas v teh dneh obiskali gasilci Centra za zaščito in reševanje Domžale, ki so za otroke mlajših skupin pripravili predvsem drugačno dopoldne. Imeli smo čudovito priložnost, da spoznamo delo gasilca… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem