Arhiv novic 22.05.2023

Rusko obmejno točko je napadla protirežimska gverila

Nova 24TV 22.05.2023
Skupini protirežimskih Rusov naj bi napadla rusko obmejno točko blizu Belgoroda. (Foto: Twitter) Na spletu se je pojavil videoposnetek domnevnega napada Legije svoboda Rusiji na rusko mejno kontrolno točko blizu Belgoroda. Ta gverilska enota je… »

Zvezdnik se je "odišavljal" s krvjo, znojem in fekalijami

Necenzurirano 22.05.2023
Kralju je gnila noga, zakaj ne bi torej smrdel tudi on? Jude Law je v svojo zadnjo vlogo vložil kri, znoj in fekalije. Vse za vlogo 50-letni britanski igralec je za potrebe snemanje zgodovinske drame Firebrand stopil v čevlje Henrika VIII. Angleškega… »

Pred Obijem ubil 28-letnico

Necenzurirano 22.05.2023
V soboto pozno popoldan so obiskovalci trgovine Obi v Aachnu na zahodu Nemčije bili priča grozodejstvu. Na parkirišču pred trgovino je 37-letni moški nekaj pred 19. uro napadel 28-letno žensko in jo ubil. Nekaj ljudi, ki so bili na parkirišču, je… »

Do 14-dnevna zapora avtocestnega priključka na gorenjski avtocesti

Gorenjski utrip 22.05.2023
Podjetje Gorenjska gradbena družba d.d., Jezerska cesta 20, 4000 Kranj, za investitorja DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, 3000 Celje, izvaja preplastitev voziščne konstrukcije avtocestnih odsekov AC-A2/0003 Lipce – Lesce, AC-A2/0603 Lipce – Lesce… »

TRIDNEVNO PRAZNOVANJE: Začetek junija v znamenju Scopolija

Goriški portal 22.05.2023
PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA ANKETA NOVA GORICA OD TU IN TAM. Občina Idrija je letošnje leto, v katerem praznujemo 300. obletnico rojstva znamenitega vsestranskega naravoslovca Joannesa Antoniusa Scopolija (1723–1788)… »

Maščevanje v finalu uspelo v polovici primerov

RTV Slovenija 22.05.2023
Odkar obstaja svetovno prvenstvo v hokeju na ledu z dvema osemčlanskima skupinama, se je kar šestkrat zgodilo, da sta v boju za zlato medaljo zaigrali reprezentanci, ki sta se pomerili že v predtekmovanju. Na portalu Športni SOS še vedno odgovarjamo… »

V Cityparku je svoja vrata odprla nova parfumerija #foto

SiolNET 22.05.2023
Parfumerija luksuznih znamk Douglas je v nakupovalnem središču Citypark Ljubljana odprla novo poslovalnico. Kot je povedala njihova izvršna direktorica za Hrvaško in Slovenijo Adrijana Bokan, njihov triletni načrt za Slovenijo zajema odpiranje… »

Vrani napadli kolesarko in jo spravili v bolnišnico

Necenzurirano 22.05.2023
32-letna kolesarka si je med vožnjo v bližini nemškega Passaua požvižgavala v sončnem nedeljskem dopoldnevu, naslednji trenutek pa je ležala v jarku. Kaj se je zgodilo? Kar naenkrat sta jo začeli obletavati dve vrani. Najprej sta švignili mimo… »

Slovo največjega vseh časov, kralja dirke po Franciji

Zurnal24 22.05.2023
Morda celo največji sprinter vseh časov, Britanec Mark Cavendish, je napovedal slovo od kolesarstva. Britanski kolesarski zvezdnik Mark Cavendish je danes na drugi prosti dan na Giru sporočil, da se bo po koncu sezone poslovil od kolesarstva. S tem bo… »

Uradno začeli iskati truplo male Maddie na kraju Nemčevega "malega raja"

Necenzurirano 22.05.2023
Na Portugalsko prihajajo nemški preiskovalci. Če vprašate njih, deklice ni več med živimi. Po devetih letih je stekla nova preiskava – preiskovalci tokrat iščejo truplo Madeleine McCann. Nenavadna predaja Nemški varuhi postave, ki vse stavijo na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem