Arhiv novic 23.05.2023

Pionirji PGD Blagovica regijski prvaki v orientaciji

Domžalec 23.05.2023
Tretja uvrstitev na državno prvenstvo na zadnjih treh regijskih tekmovanjih – v gasilskem kvizu ter gasilski orientaciji, je nedvomno potrditev odličnega dela naše mladinske komisije v zadnjih nekaj letih. Po zaključku tekmovanja v gasilskem kvizu… »

Baročna noč v dvorani ogledal

Delo 23.05.2023
Približno 750 ljudi se je v ponedeljek zvečer v palači Versailles zahodno od Pariza v baročnih kostumih udeležilo »Fêtes Galantes«. Letno srečanje ljubiteljev zgodovine in kostumov v baročnem slogu poteka že od leta 2014. Za udeležbo na ta… »

Volkswagen v trendu po obliki in pogonu

Finance.si 23.05.2023
Kandidat za električni avto leta 2023: volkswagen ID.5 Volkswagen ID.5 je zelo očiten sorodnik ID.4. Od tega je sicer daljši za centimeter in pol, zato je dolg natančno 4,6 metra. Prirastek si je v celoti prislužil z daljšim prednjim previsom… »

Nagrade za življenjsko delo Borisu Cavazzi, Špeli Rozin in Iztoku Kovaču

RTV Slovenija 23.05.2023
Nagrado Ite Rine za življenjsko delo prejmeta Boris Cavazza in Špela Rozin, dobitnik bienalne nagrade častni LOK sekcije plesnih ustvarjalcev za življenjsko delo pa je Iztok Kovač. Podelitev nagrad Društva slovenskih avdiovizualnih igralcev bo 10… »

Študenti izžvižgali medijskega mogotca #video

SiolNET 23.05.2023
Izvršni direktor medijskega koncerna Warner Bros. Discovery je prejšnji konec tedna doživel neprijeten sprejem med nagovorom diplomantom prestižne Bostonske univerze. David Zaslav, eden najbolje plačanih medijskih mogotcev, ki je v zadnjih treh letih… »

VEDNO TRENDOVSKI: Podkast bivšega predsednika Pahorja tolče rekorde

Regional 23.05.2023
Borut Pahor je po koncu svojega predsednikovanja začel z vrsto novih dejavnosti – med drugim se preizkuša tudi kot voditelj podkasta. Pri tem tolče rekorde; če je prva epizoda presegla 100 tisoč ogledov, se je pred dnevi pohvalil s kar 275.726… »

Trajnost prinaša večje donose

Delo 23.05.2023
Energetska kriza je marsikoga prebudila in zavedanje prenesla na novo raven. Trajnostna in socialna usmerjenost podjetij je postala prednost, ki izboljšuje učinkovitost podjetij s tem pa tudi naložbena priložnost, ugotavljajo udeleženci omizja na… »

Ciljanemu TV-oglaševanju se je pridružilo še 12 novih TV-kanalov

SiolNET 23.05.2023
Mreža televizijskih kanalov, na katerih je v Sloveniji omogočeno ciljano TV- oglaševanje, se je pravkar razširila za 12 novih članov. Dozdajšnjemu naboru so se pred kratkim priključili še EUROSPORT 1, EUROSPORT 2, TRAVEL CHANNEL, DISCOVERY… »

Ali njena kariera res visi na nitki?

SiolNET 23.05.2023
O Emmi Raducanu, mladi teniški zvezdnici, v zadnjem času slišimo veliko. Nazadnje smo lahko videli, da je imela Britanka kar tri operacije. Na podlagi teh nekateri teniški strokovnjaki menijo, da bi bila lahko ogrožena njena kariera. Eden izmed… »

Vlada ni podprla vloženih amandmajev k predlogu rebalansa proračuna za letošnje leto

Dnevnik 23.05.2023
Vlada je na današnji seji odbora za gospodarstvo sprejela stališči do mnenj državnega sveta o predlogu rebalansa letošnjega državnega proračuna in o predlogu novele zakona o izvrševanju proračunov za leti 2023 in 2024. Sklenila je, da vloženih… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem