Arhiv novic 23.05.2023

Ameriškemu novinarju Gershkovichu v Rusiji podaljšali pripor

Primorske 23.05.2023
Rusko sodišče je danes ameriškemu novinarju Evanu Gershkovichu, ki so ga oblasti marca aretirale zaradi domnevnega vohunjenja, podaljšalo pripor do 30. avgusta. MOSKVA > "Sodišče je sprejelo zahtevo preiskovalcev za podaljšanje preventivnega ukrepa… »

Golobova vlada ne prenese niti kančka medijske kritike!

Nova 24TV 23.05.2023
TV voditelj Pirkovič in gost Pertinač. (Foto: rtvslo) “Vsaka oblast si želi nadzora nad mediji, ampak, ker je ta, sedanja oblast, šla prek vseh meja, se mi zdi to, da so šli na volitve z maksimo, da prinašajo svobodo in da končujejo neko domnevno… »

Bomba iz Dallasa! Kyrie in Mavericks naj bi že mesece imeli skrivni dogovor

Zurnal24 23.05.2023
Medtem ko so vse glasnejše govorice, da naj bi Kyrie Irving v novi sezoni oblekel dres Los Angeles Lakers, je priznani košarkarski strokovnjak razkril, da naj bi se košarkarski zvezdnik že pred meseci dogovoril z Dallas Mavericks. Športni novinar… »

Nenadoma je zaropotalo, Mahmutu je sreča padla na glavo

Necenzurirano 23.05.2023
Družino Sahin iz Elmshorna v nemški zvezni deželi Schleswig-Holstein je 25. aprila letos presenetil nenavaden, že strašljiv dogodek. Ko sta tistega dne mama in hčerka sedeli za mizo in srkali kavo, se je nenadoma zaslišalo najprej šumenje in nato… »

Furs: Kljub stavki omogočeno nemoteno finančno poslovanje države

Dnevnik 23.05.2023
Potem ko so zaposleni na Finančni upravi RS (Furs) v ponedeljek začeli stavko, so s Fursa danes sporočili, da morajo kljub temu omogočati nemoteno finančno poslovanje države ter zagotavljati delovanje blagovnega prometa in izpolnjevanje mednarodnih… »

V Nemčiji so nastanitve za begunce iz Ukrajine na robu zmogljivosti

RTV Slovenija 23.05.2023
V Nemčijo dnevno še vedno prihaja od 200 do 300 beguncev, največ še vedno iz Ukrajine, nastanitve v deželah pa so, opozarjajo dežele in občine, na robu zmogljivosti. Tudi v Berlinu, kjer so na nekdanjem letališču Tegel pripravili sprejemni… »

PMI: Maja iz evrske industrije poročajo o upadu novih naročil

Finance.si 23.05.2023
Nabavni menedžerji iz evrskih podjetij so poročali o nadaljnjem krčenju aktivnosti v industriji, ki je najhitrejše po izbruhu pandemije… »

GORIŠKA: Policisti prejeli 2 prijavi o najdbi neekspodiranih minsko-eksplozivnih sredstev

Goriški portal 23.05.2023
PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA ANKETA NOVA GORICA OD TU IN TAM. Policisti včeraj prejeli kar dve prijavi o najdbi neekspodiranih minsko-eksplozivnih sredstev. Ob 9.31 je v naselju Bukovica v občini Renče – Vogrsko občan na njivi… »

V šolsko in družinsko okolje vedenjsko nesprejemljivega otroka bi morali vstopati tudi družinski terapevti

Gorenjski utrip 23.05.2023
Šole žal nimajo strokovnjakov za prepoznavanje in rehabilitiranje osebnostnih posebnosti posameznikov ter posledično izvajanje ustrezne terapije. Za to področje bi bilo potrebno zagotoviti dovolj kadrov s področja psihologije in pedopsihiatrije, ki… »

V Mariboru so se policisti že tradicionalno zapodili v "štenge" na Kalvarijo

RTV Slovenija 23.05.2023
Mariborska policijska uprava je pripravila že tradicionalno Štengijado, dobrodelno tekmovanje v teku na enega od mariborskih gričev – Kalvarijo. Zbrana sredstva bodo letos namenili Kriznemu centru Palček za otroke do šestega leta. Štengijada… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem