Slovenija arhiv novic 25.05.2023

Obdobje kroničnih bolečin se bo končalo!

SiolNET 25.05.2023
Metoda britanskega profesorja takoj odpravi bolečine in v samo 28 dneh obnovi telesno kondicijo celotnega telesa! Več kot 14 tisoč uporabnikov novega načina zdravljenja je v 28 dneh takoj pridobilo popolno funkcijo sklepov in se znebilo kroničnih… »

Vse pridržane podnebne aktiviste v Ženevi izpustili

Primorske 25.05.2023
Vse 103 podnebne aktiviste, ki jih je v Ženevi zaradi oviranja prometa na letališču v torek pridržala policija, so izpustili, so sporočili iz okoljevarstvene organizacije Greenpeace Slovenija. Med njimi je bil tudi Slovenec, po navedbah organizacije… »

Odkrili smo "must have" sandale Aldo za vse priložnosti

SiolNET 25.05.2023
Ravno pravi čas je, da zakorakamo v poletno sezono, kjer enostavno ne sme manjkati sandalov in udobnih natikačev. Mnogim ena najljubših obutev je sedaj na voljo v številnih barvnih kombinacijah. Glede na trenutne modne trende pa izstopajo predvsem… »

Zdravniki so zgroženi nad hitrostjo novega načina hujšanja

SiolNET 25.05.2023
Gospa Maja A. je ena izmed stotih ljudi, ki so s samo to novo metodo hujšanja v enem mesecu izgubili več kot deset kilogramov. Foto: Grobally LLC Nova metoda je praktično vsem, ki so jo preizkusili, pomagala izgubiti deset kilogramov v enem mesecu. Ne… »

ECB bo še dvigala obrestne mere, a manj kot doslej

Delo 25.05.2023
Evropska centralna banka prazuje 25 let. Z guvernerjem Banke Slovenije Boštjanom Vasletom smo govorili o njenih preteklih izkušnjah in prihodnjih izzivih. V nadaljevanju pogovora z guvernerjem BS preberite: Bo ECB, tudi upoštevajoč izjave predsednice… »

Premoženje slovenskih politikov

Mladina 25.05.2023
Nad njim bedi zgolj en javni uslužbenec, zato so objavljeni podatki so skopi, mestoma tudi pomanjkljivi. Spletni portal Oštro je vzpostavil podatkovno bazo Detektor premoženja. Gre za odprto bazo podatkov, v kateri uredništvo Oštra objavlja… »

Na kocki je globalna finančna stabilnost

Delo 25.05.2023
Preboj pri pogajanjih o meji javnega dolga se mora zgoditi najpozneje do konca meseca. V nadaljevanju prenerite: Bre dogovora o povišanju zgornje meje zadolževcanja ZDA grozi recesija, močne potresne pa bi čutili tudi svetovni finančni trgi ter… »

ZDA / »Kitajski hekerji so vdrli v omrežja ameriške kritične infrastrukture«

Mladina 25.05.2023
Zahod opozarja, da bi se lahko podobni vohunski napadi dogajali po vsem svetu. Kitajska je ZDA in njihove zaveznice medtem danes obtožila, da vodijo dezinformacijsko kampanjo. Kitajski hekerji, ki jih podpira država, so vdrli v omrežja ameriške… »

Irving nagovoril navijače Dallasa, sporočilo močno odmeva

Zurnal24 25.05.2023
Zvezdniški soigralec Luke Dončića se še nekaj časa nima namena izjasniti glede svoje prihodnosti. Ameriški organizator igre Kyrie Irving bo s koncem letošnje sezone lige NBA postal prost košarkar, njegova prihodnost pa za zdaj ostaja negotova… »

ZPS pregledal ponudbo ličil za otroke: "Gre za nepotrebno in nevarno igračo"

RTV Slovenija 25.05.2023
Po pregledu trga ličil za otroke v Zvezi potrošnikov Slovenije poudarjajo: izberite raje drugo igračo. "Dobre izbire ni. V teh ličilih so namreč snovi, ki otroka po nepotrebnem izpostavijo koktajlu kemikalij," so ugotovili. Po štirih letih so na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem