Arhiv novic 09.02.2024

Bomba! Kidd pomotoma razkril, da bo Dallas okrepil še en velik zvezdnik?

Zurnal24 09.02.2024
Dallas Mavericks imajo na svojem spisku igralcev prostora za še enega košarkarja. Je Kidd pomotoma razkril, da se vrača stari znanec? Dallas Mavericks so bili tik pred iztekom prestopnega roka znova izjemno aktivni. Potem ko so leta 2022 zamenjali… »

Rekorden padec cen nepremičnin v Nemčiji

Delo 09.02.2024
Od vrha v 2022 in ob upoštevanju inflacije kvadratni meter ponekod tudi za četrtino cenejši. V nadaljevanju preberite: V Nemčiji so v letu 2023 zabeležili največji padec cen stanovanjskih nepremičnin v zadnjih 60 letih, odkar sistematično… »

Camilla javnosti zagotovila, da se kralj Karel III. počuti zelo dobro

RTV Slovenija 09.02.2024
Britanska kraljica Camilla se je vrnila k opravljanju dolžnosti. Javnosti je razkrila kraljevo počutje, potem ko so mu nedavno odkrili raka. Karel III. se glede na okoliščine počuti zelo dobro, nedavno pa se je srečal tudi z odtujenim sinom… »

Pustni vikend na Ptuju: praznovanje tradicije in kulture

Spodnje Podravje 09.02.2024
Pustni vikend na Ptuju obljublja tri dni polne zabave, kulture in tradicionalnih prireditev, ki bodo zaznamovale 64. Kurentovanje od 3. do 13. februarja 2024. Dogajanje se začne v petek, 9. februarja, z bogatim programom, ki vključuje filmske projekcije… »

SDS vložil predlog dopolnitve zakona za ponovno določitev referenčnih cen v zdravstvu

RTV Slovenija 09.02.2024
SDS je v parlamentarno proceduro vložil predlog zakona o dopolnitvah zakona o javnem naročanju, s katerim bi določili referenčne cene medicinskih pripomočkov in medicinske opreme. Predlagajo obravnavo po skrajšanem postopku. V SDS-u predlagajo, da… »

Fifa razkrila, ali bo resnično na največja tekmovanja vpeljala modre kartone

Zurnal24 09.02.2024
Fifa je namigovanja o modrih kartonih na najvišji ravni označila za napačna, oziroma preuranjena. Mednarodna nogometna zveza Fifa je na družbenih omrežjih namigovanja medijev o uvedbi modrih kartonov na najvišji ravni označila za "napačna in… »

Samantha se je v nedeljo zjutraj odpravila na tek in izginila

Necenzurirano 09.02.2024
Avstralska policija v obsežnem regionalnem parku v zvezni državi Viktorija išče 51-letno žensko, ki je pogrešana že od nedelje. 51-letna Samantha Murphy iz Ballarata, mesta na jugu Avstralije, je prejšnjo nedeljo zjutraj stopila iz svojega doma in… »

Mattarella ob dnevu spomina opozoril na molk in pozabo glede fojb

RTV Slovenija 09.02.2024
Italijanski predsednik Sergio Mattarella je obsodil "zid molka in pozabe", ki se je oblikoval okoli trpljenja tisočih Italijanov, umorjenih v fojbah in pregnanih z domov ob koncu druge svetovne vojne. Pred dnevom spomina na fojbe in množični odhod… »

Jedel je tako malo, kot da sploh ne bi treniral

Delo 09.02.2024
Peter John Stevens se je že mučil z začetkom mononukleoze, zdaj pa nestrpno čaka nedeljski prvi nastop na SP v Dohi. V nadaljevanju preberite: V nedeljo se bo v Dohi začelo svetovno prvenstvo prvenstvo v plavanju. Pred odhodom na tekmovanje smo se… »

Videli bomo, ali je Luka Dončić dobil pravi okrepitvi

Delo 09.02.2024
Slovenski as dobil nova soigralca pod obročema. Pred prihodom okrepitev izdatno napolnil tekmečev koš v New Yorku. V nadaljevanju preberite: Rezultate prvih tekem po izteku roka za prestope v ligi NBA od vekomaj jemljemo z veliko rezervo. Moštva… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem