Arhiv novic 09.02.2024

VALENTINOVO IN HOROSKOPSKI ZNAKI: Kako ga doživljajo in česa se najbolj razveselijo?

Regional 09.02.2024
Z bližanjem dneva zaljubljenih se strastne vibracije povečujejo, obljubljajoč vzdušje, ki bo napolnilo srca z neverjetno ljubezensko energijo. Kaj od valentinovega pričakujejo posamezna horoskopska znamenja in kakšna darila jih najbolj razveselijo… »

ŽENSKE V ZNANOSTI: Na UP ob mednarodnem dnevu opozarjajo na neenakosti med spoloma

Regional 09.02.2024
Dan žensk in deklet v znanosti poteka na predlog Združenih narodov vsak 11. februar. Njegov namen je opozarjanje na neenakost med spoloma, saj po celem svetu v vseh znanstvenih disciplinah še vedno obstaja velika razlika med spoloma, tudi v… »

Izjava 'prve' medicinske sestre na noge spravila zdravnike

Delo 09.02.2024
Vodstvo zdravniške zbornice in Fidesa nad ravnanje Monike Ažman. Očitajo ji spodkopavanje ugleda; Ažmanova se je zdravnikom opravičila. V nadaljevanju preberite: Prva dama Zbornice zdravstvene in babiške nege Slovenije – Zveze strokovnih društev… »

Gorenje narekovalo ritem, a na koncu komaj izvleklo točko

RTV Slovenija 09.02.2024
Rokometno prvenstvo bi se lahko krepko zakuhalo, toda Gorenje v 15. krogu ni izkoristilo treh golov prednosti v 54. minuti in je na koncu komaj izvleklo točko proti Trimu (23:23), ki tako ostaja na vrhu lestvice. Vratar Skok je 13 obrambam dodal dva… »

Zaprtje odseka Rupe zaradi gradnje javne kanalizacije in vodovoda

Gorenjski utrip 09.02.2024
Komunala Kranj d.o.o. bo na podlagi pravnomočnega gradbenega dovoljenja v ponedeljek, 12. februarja 2024, pričela z gradnjo javne kanalizacije in vodovoda med Rupo in Partizansko cesto v Kranju (II. faza). Dela bodo trajala predvidoma do konca aprila… »

CESTA V ČADRG SPET ODPRTA ZA PROMET

Goriški portal 09.02.2024
PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA ANKETA NOVA GORICA OD TU IN TAM. Dobrih 14 dni po zdrsu dela pobočja nad cesto v Polog, ki je ogrožal tudi nižje ležečo cesto v Čadrg, je slednja spet odprta za ves promet, sočasno s tem pa tudi… »

Dobra srca za pomoči potrebne

Zurnal24 09.02.2024
S peto izvedbo dobrodelnega projekta V Kranju dobro v srcu mislimo zbrali dobrih dvajset tisočakov. Z zaključnim dogodkom na Mestni občini Kranj se je uspešno končala že peta dobrodelna akcija V Kranju dobro v srcu mislimo. Ta poteka na pobudo… »

Črni trg pomoči na domu cveti: 12 eur za tri minute dela?

Necenzurirano 09.02.2024
»Bi lahko dali še perilo v sušilni stroj? Od včeraj zvečer je v pralnem stroju, pa da ne čakam na hčerko, ki bo prišla popoldne,« je polpokretni starostnik povprašal mlado negovalko. »Lahko. A potem morate plačati dodatno uro,« je bila… »

Zahteve po odstopu madžarske predsednice zaradi sporne pomilostitve

RTV Slovenija 09.02.2024
V Budimpešti je protestiralo več kot 1000 ljudi, ki so zahtevali odstop predsednice Katalin Novak zaradi njene pomilostitve moškega, ki je bil obsojen prikrivanja spolnih zlorab v domu za otroke in mladostnike. Novak je aprila 2023 pomilostila več kot… »

Na Ptuju kmetje s protestom opozarjali na čedalje slabše pogoje kmetovanja

RTV Slovenija 09.02.2024
Na Ptuju se je približno 150 mladih kmetov s traktorji zbralo na protestnem shodu in opozorilo na čedalje slabše možnosti kmetovanja. Kmetje pravijo, da so bili prav oni stoletja največji okoljevarstveniki. Med njihovimi protestnimi zahtevami so med… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem