Arhiv novic 09.02.2024

V prirejenem kombiju tihotapil tujce

Dnevnik 09.02.2024
Državljana Romunije sta v prirejenem prostoru kombija tihotapila štiri tujce, ki ne izpolnjujejo pogojev za vstop v državo. Policisti na Obrežju so jima odvzeli prostost in zasegli prirejen kombi. Ponoči je pozornost policistov na Obrežju pritegnil… »

Maškare / Kam na pustno rajanje?

Mladina 09.02.2024
Klubski vodnik – pustna sobota in pustni torek. Ne veste, kam na pustovanje? Preverite, kaj smo izbrali za vas. Sobota, 10. februar (20.00): Orto bar Ljubljana: Orto Pustovanje! (DJ program) (20.00): Žmauc Ljubljana: Pust! (Selektor Dinarid) (20.00)… »

Bo dogovor o prvih evropskih pravilih za platformne delavce tokrat prejel dovolj podpore?

RTV Slovenija 09.02.2024
Evropski parlament in Svet EU-ja sta dosegla začasni dogovor o direktivi za izboljšanje delovnih razmer za platformne delavce. Njegova usoda sicer še ni jasna, sploh po tem, ko je potrditev prejšnjega dogovora ustavila skupina držav, "Po mnogo urah… »

Po koliko tednih postane bencin v rezervoarju star? Imamo odgovore ...

Zurnal24 09.02.2024
Imata bencin in dizel rok trajanja? Se lahko sčasoma njune lastnosti poslabšajo in celo škodita motorju? Če avtomobil uporabljate redno in sproti porabite gorivo v posodi, se tega verjetno ne boste spraševali, za lastnike priključnih hibridov, ki se… »

To je povsem novi renault, ime mu je symbioz

Zurnal24 09.02.2024
Renault bo v svojo modelno paleto dodal še en povsem nov SUV model. Poimenovali so ga symbioz. Za kupce se bo potegoval v C SUV segmentu. Ime symbioz zveni kot francoska beseda »symbiose«, ki izhaja iz starogrške besede »symbiosis«, ta pa pomeni… »

Komedija Jamska ženska prihaja v Prebold

Savinjsko Šalaške 09.02.2024
Karte že v prodaji na popup.si Gre za duhovit in prisrčen pogled na razlike, napake in posebnosti tako moških kot žensk, skozi sodobno žensko perspektivo. Ta navdihujoča komedija pripoveduje zgodbo o dveh popolnoma različnih bitjih, ki obupano… »

Premajhni smo, da bi življenja svojih otrok tvegali v vojnah za karkoli

Delo 09.02.2024
Sveženj strateških dokumentov za področje obrambe, ki je zasnovan na zaostreni varnostni situaciji, vključuje tudi najbolj črne scenarije. V nadaljevanju preberite: Obrambno ministrstvo je predstavilo trojček strateških dokumentov, obrambno… »

Vezenine ljubezni

Domžalec 09.02.2024
»Z veliko gotovostjo lahko rečemo, da mogoče le tisti znamo takšne stvari resnično ceniti, ki tudi sami ustvarjamo s svojimi rokami. Vemo, koliko ur in dni je potrebno poleg marljivosti, natančnosti, nešteto vbodov, da nastane tak izdelek. In da ti… »

Boston dobil obračun najboljših ekip v ligi

RTV Slovenija 09.02.2024
Hokejisti Bostona so v noči na petek gladko dobili tekmo Lige NHL v domačem TD Gardnu. S 4:0 so ugnali Vancouver in prekinili njegov niz 12 tekem, na katerih je osvojil vsaj točko. Kanadčane, ki so prav proti Bostonu leta 2011 izgubili v finalu… »

Imate na voljo le nekaj tisoč evrov? Preverite alternativo ljudskim obveznicam

Delo 09.02.2024
S 1. februarjem je država prvič ponudila državljanom naložbo v tako imenovane ljudske obveznice. Ljudske obveznice bodo izdane bodo v skupnem obsegu 250 milijonov evrov in z ročnostjo treh let, letna obrestna mera bo 3,4 odstotka, v izplačilo pa… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem