Arhiv novic 11.02.2024

Travoltove račke in Lepa Brena

Dnevnik 11.02.2024
V soboto se je z zmago 22-letne pevke Angeline Mango končal letošnji 74. festival italijanske popevke Sanremo, eden najslavnejših festivalov popularne glasbe na svetu. Tudi letos se je v petih festivalskih dneh dogajalo marsikaj, tudi nekaj škandalov… »

Novi finski predsednik je Alexander Stubb

RTV Slovenija 11.02.2024
V drugem krogu predsedniških volitev na Finskem je po prvih neuradnih izidih zmagal nekdanji premier Alexander Stubb, ki je po 98 odstotkih preštetih glasovnic prejel 51,7 odstotka glasov. Tekmec Pekka Haavisto je že priznal poraz in mu čestital za… »

Dnevni horoskop za ponedeljek, 12. februarja 2024

Zurnal24 11.02.2024
Ne prestrašite se, če se zaradi konjunkcije med Luno in Neptunom ne boste zavedali pravega vzroka svojih dejanj. Povečani bosta potreba po pozornosti in nežnosti, kar vas bo privedlo do tega, da naredite na ljubezenskem področju kakšen premik… »

Usher obraz spodnjega perila

Dnevnik 11.02.2024
Usher je novi obraz znamke spodnjega perila SKIMS, ki jo bo Kim Kardashian predstavila 12. februarja. Fotografije, na katerih 45-letni glasbenik pozira v boksaricah in majicah iz nove kolekcije, a hkrati kaže delček svojega natreniranega telesa, so… »

Frangež: Reakciji v stranki SD sta dve – poglejte, kaj so nam storili, in poglejte, kaj smo storili

RTV Slovenija 11.02.2024
Predsednik konference SD-ja Matevž Frangež je prepričan, da morajo v stranki zbrati odgovornost, pogledati, kaj je šlo narobe in se do tega realno in objektivno opredeliti. Minister Klemen Boštjančič ob tem iz vrst SD-ja pričakuje tudi… »

Luka razložil, zakaj mu je lažje igrati v ligi NBA kot v Evropi

Zurnal24 11.02.2024
Slovenski košarkarski zvezdnik znova o tem, zakaj je lažje dosegati večje število točk v ligi NBA kot v Evroligi. Luka Dončić je sodeloval v oddaji svojega nekdanjega soigralca J. J. Redicka, ki je zdaj eden najbolj priznanih košarkarskih… »

Celjani prepričljivo in šampionsko razkrili moč

Delo 11.02.2024
V uvodnem kolu drugega dela sezone v 1. SNL je Maribor z igralcem več napolnil mrežo Aluminija. Bravo ni od muh. V nadaljevanju preberite: Celjani so v uvopdnem letošnjem kolu še bolj nagnili jeziček na tehtnici na svojo stran. Z »levo nogo« so… »

Manj afganistanskega maka, vendar nič manj heroina

Dnevnik 11.02.2024
Trg heroina v EU je vreden več kot 5 milijard evrov. Leta 2021 so države članice zasegle 9,5 tone te droge, največ v zadnjih dveh desetletjih. Kljub zmanjšani proizvodnji maka po prevzemu oblasti talibanov v Afganistanu pomanjkanja heroina v Evropi… »

V slovenskem taboru so daleč od zadovoljstva

Dnevnik 11.02.2024
Francozinja Julia Simon je na svetovnem prvenstvu v Novem Mestu na Češkem osvojila že tri zlate kolajne, najboljša je bila tudi v zasledovalni tekmi, v moški konkurenci pa je včerajšnjo zasledovalno tekmo dobil Norvežan Johannes Thingnes Boe, ki… »

Blizu maksimuma na snegu, ki mu ni ustrezal

Dnevnik 11.02.2024
Žan Kranjec je na veleslalomu v Bolgariji s petim mestom poskrbel za dobro voljo v slovenskem taboru, Neja Dvornik pa je z 12. mestom v slalomu v Andori prav tako potrdila dobro pripravljenost. Slovenski smučarji za sabo nimajo najboljše sezone, da se… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem