Arhiv novic 11.02.2024

Hud udarec za Real pred dvobojem s Šeškom

Zurnal24 11.02.2024
Bellingham zaradi poškodbe brez prvega obračuna proti Leipzigu. Angleški nogometni zvezdnik Jude Bellingham si je ob zmagi Reala Madrida proti Gironi (4:0) poškodoval gleženj, je danes na spletni strani potrdil španski velikan. Čeprav zdravniška… »

Hamas: Če bo Izrael izvedel ofenzivo na Rafo, bi bilo s tem konec pogajanj o talcih

RTV Slovenija 11.02.2024
Izraelski premier Benjamin Netanjahu je ob številnih svarilih pred izraelsko ofenzivo na mesto Rafa na skrajnem jugu Gaze v intervjuju dejal, da bo izraelska vojska pred ofenzivo zagotovila varen prehod za civilno prebivalstvo. Ob tem je zavrnil… »

Slovesna počastitev kulturnega praznika v Trzinu

Domžalec 11.02.2024
Na praznični večer, 8. februarja 2024, se je dvorana Kulturnega doma v Trzinu dodobra napolnila, saj je v njej potekala osrednja občinska prireditev ob slovenskem kulturnem prazniku. Zanimivo prireditev je tokrat pripravilo Kulturno društvo Ivan… »

Končno turno, a na žalost le urno

Delo 11.02.2024
Ob olimpijski premieri so turni smučarji lahko hkrati veseli in slabovoljni, saj izbrane discipline ne kažejo pravega duha tega športa. V nadaljevanju preberite: Na zimskih olimpijskih igrah leta 2026 v Italiji, gostita jih Milano in Cortina, bo prvič… »

(Nedeljski dnevnik) »Zbolevamo tisti, ki si v življenju ne dovolimo napak«

Dnevnik 11.02.2024
Z depresijo se soočajo trije odstotki svetovnega prebivalstva. Pogosteje zbolevajo ženske. S Polono Mavri smo se srečali eno leto in en dan po tistem, ko je v njen svet teme, ki je iz nje srkal življenje, posvetil bržkone poslednji žarek ...… »

Perica Jerković: Izkušnja iz vojne bo za vedno ostala z menoj

Delo 11.02.2024
Stand up komik je bil lani, pri svojih petinštiridesetih, prisiljen postaviti mejo, koliko sebe ponuditi na odru, saj je bil na robu izgorelosti. V nadaljevanju preberite: Perica Jerković ni zgovoren le na odru. Pripovedi se iz njega valijo kot za… »

Junak derbija z Girono naj bi počival tri tedne

Delo 11.02.2024
Angleški vezist Jude Bellingham je proti Gironi dosegel dva zadetka, nato pa tekmo v 57. minuti končal z zvitim gležnjem. Angleški čudežni mož Jude Bellingham, ki je v Realu hitro postal zvezdnik številka 1 nove generacije galaktikov, je bil junak… »

Goye: Druščina snega z 12 kipci nesporni zmagovalec podelitve španskih filmskih nagrad

RTV Slovenija 11.02.2024
Slovesna podelitev španskih filmskih nagrad goya se je odvrtela v znamenju filma Druščina snega, ki je odnesel kar 12 nagrad, vključno s tisto za najboljši film in režijo. Pred samo podelitvijo so sicer to zasenčile obtožbe o spolnih napadih… »

Najboljša krofa iz Ljubljane

Gorenjski glas 11.02.2024
Turistično-gostinska zbornica Slovenije (TGZS) je organizirala izbor Naj krof Slovenije 2024. V kategoriji inovativnih krofov je najbolj prepričal krof BIC Ljubljana – smer slaščičarstvo s slivovim polnilom, meringo piva in suhim jedilnim cvetjem… »

Pustno rajanje za najmlajše

Gorenjski glas 11.02.2024
Škofja Loka – Društvo prijateljev mladine v sodelovanju z Vrtcem Škofja Loka in občino rajanje pripravlja na pustni torek. Ob 16.30 se bodo vse maškare zbrale pred vrtčevsko enoto Najdihojca v Podlubniku in se v spremstvu Mestnega pihalnega… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem