Arhiv novic 11.02.2024

V OKOLICI ŽELEZNIŠKE POSTAJE ZAPIRAJO PARKIRIŠČA: Ljubljana se spreminja v gradbišče

Regional 11.02.2024
Če se pogosto voziti v center Ljubljane, si boste morali poiskati novo rešitev za parkiranje. V centru Ljubljane, v bližini glavne železniške in avtobusne postaje, namreč kmalu ne bo več mogoče parkirati. Številni vozniki, ki parkirajo na… »

Policista iz Save rešila žensko in njenega psa

Necenzurirano 11.02.2024
V petek smo poročali, da je ob črnuških vrtičkih v Ljubljani sprehajalka zdrsnila in padla v Savo. Držala se je za vejo in klicala na pomoč. Prva sta na kraj prispela bežigrajska policista in ji pomagala. »Brez oklevanja sta se podala v reko in jo… »

Daleč je še do urejene Slovenske plaže in obmorske promenade

Delo 11.02.2024
Ureditev sprehajališča, kolesarske poti in kopališča med Koprom in Izolo čaka že devet let. Zdaj imajo strokovno nagrajeno natečajno idejno rešitev. Sedem let je že minilo od zaprtja nekdanje obalne ceste med Koprom in Izolo. Dve leti prej so… »

Prototip popzvezdnika

Delo 11.02.2024
Robbie Williams, ki je zaslovel kot član skupine Take That in nato na samostojni poti požel še večji uspeh, bo v torek praznoval okroglih petdeset let. V nadaljevanju preberite: V dokumentarnem filmu Take That: For the Record je mogoče slišati, da… »

Od vrha do vrha, kam pa naprej?

Delo 11.02.2024
Vodilnim gospodarstvom ne grozi recesija in napovedi rasti dobičkov so v razvitem svetu danes spodbudne. V nadaljevanju preberite: Svetovni borzni indeks MSCI World je v začetku februarja izenačil najvišje dosežene vrednosti, ki smo jih nazadnje… »

Kitajci se zaradi Messijeve poteze maščevali argentinski reprezentanci

Zurnal24 11.02.2024
Kitajska zaradi Messijevega neigranja ne želi gostiti ekipo Argentine. Športni voditelji na Kitajskem so odpovedali dve prijateljski tekmi nogometnih svetovnih prvakov iz Argentine, potem ko njihov prvi zvezdnik Lionel Messi s svojim klubom Interjem iz… »

Šampion z jasnimi mislimi in nabrušenim jezikom

Delo 11.02.2024
Peter Prevc ima kot večina drugih uspešnih športnih asov več talentov. Komunikacijski je eden od najpomembnejših za šampionske zmage. V nadaljevanju preberite: Peter Prevc ne sodi med medijske poražence. Prav nasprotno, je veliki zmagovalec. Še… »

KGLU: V letu jubilejev v ospredju Bogdan Borčić, Fran Berneker in Forma viva Ravne

RTV Slovenija 11.02.2024
Koroška galerija likovnih umetnosti v Slovenj Gradcu bo leto posvetila predvsem trem jubilejem. Deset let mineva od slovesa umetnika Bogdana Borčića, 150 let od rojstva kiparja Frana Bernekerja, 60 let pa je že, odkar je zaživela Forma viva Ravne… »

Taylor Swift po koncertu v Tokiu takoj skočila na letalo, da bo na tekmi držala pesti za Travisa

RTV Slovenija 11.02.2024
Letalo superzvezdnice Taylor Swift, ki je imela v soboto koncert v Tokiu, je še isti večer pristalo v Los Angelesu, tako da se bo lahko pevka udeležila nedeljskega Super Bowla, v katerem bo spodbujala svojega fanta, člana Kansas City Chiefs Travisa… »

(Nedeljski dnevnik) Slovenci po svetu: Linda Belina iz Singapurja, kjer je prodaja žvečilnih gumijev prepovedana

Dnevnik 11.02.2024
Pogovor ali pisanje o bivanju v Singapurju ne more mimo vrste pravil, bolj ali manj smiselnih ter tudi precej bizarnih. Eno takšnih je prepoved mačk v stanovanjih v socialnih blokih, medtem ko so majhni psi dovoljeni; mačke imajo lahko za hišne… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem