Arhiv novic 11.02.2024

Izobraževalna pričakovanja

Gorenjski glas 11.02.2024
Na dogodku Gradim si poklicno pot nas je zanimalo, kam je in kam še bo izobraževalna pot vodila mlade. Odločitev vsekakor ni preprosta.… »

Nasmeškotki za dijake v stiski

Gorenjski glas 11.02.2024
Pri Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste - Polje so se konec januarja razveselili skoraj 19 tisoč evrov, ki jih je podjetje Hofer v preteklih dveh mesecih zbralo v okviru dobrodelnega projekta Nasmeškotek. Hoferjevi kupci so namreč z nakupom… »

Ne le športna dejavnost

Gorenjski glas 11.02.2024
Floorball je v zadnjih letih postal izjemno priljubljen in je dobil zanesljivo mesto tudi v športu invalidov. Športna združenja za invalide po vsem svetu prepoznavajo njegove prednosti in ga aktivno spodbujajo, saj ni le športna dejavnost, temveč… »

Kaj se dogaja z Megan Fox, ni si več podobna!

Zurnal24 11.02.2024
Za oboževalce je neprepoznavna. Igralka Megan Fox se je na podelitvi Grammyjev pojavila v opravi, ki je mnoge pustila odprtih ust. Za to priložnost je oblekla mrežasto kratko obleko, skozi katero se je videlo vse, razen spodnjega dela. Obula je sandale… »

Zanikala lepotne posege, kaj pravite vi?

Zurnal24 11.02.2024
Igralko so obtožbe tako prizadele, da je za nekaj tednov povsem izginila iz javnega življenja. Nekdanja dopisnica Fox News je v svojem podkastu The Megyn Kelly Show uporabila igralko Erin Moriarty kot primer mladih žensk, ki se nagibajo k plastični… »

Poklici prihodnosti

Gorenjski glas 11.02.2024
Spletni portal mojaizbira.si ponuja informacije o različnih poklicih, ki so jih razvrstili v več skupin. Med drugim si je mogoče ogledati deficitarne poklice, za katere je moč pridobiti štipendijo, pa tudi poklice prihodnosti, med katerimi med drugim… »

Trikrat Washington: Kakšno razliko lahko naredi en dan?!

RTV Slovenija 11.02.2024
Zadnje tedne je kazalo, da so košarkarji Dallasa spet obsojeni na tavanje po vicah, kjer bi se v najboljšem primeru lahko zgolj borili za preboj v končnico in nič kaj več. A dogajanje v zadnjih 24 urah kaže, da ima prenovljena ekipa svetlejšo… »

Pomoč ali dolžniška past

Delo 11.02.2024
Radodarno financiranje infrastrukturnih projektov Pot in cesta ima tudi manj svetlo plat. V desetih letih po vzpostavitvi mednarodnega investicijskega programa Pas in cesta je Kitajska omogočila financiranje infrastrukturnih projektov v 148 državah –… »

Polkovnik Butara o partizanih, stavki zdravnikov in vazalih nacifašistov

Delo 11.02.2024
V dolini Gračnice je potekala spominska slovesnost na legendarni pohod XIV. divizije na Štajersko. Po zaključku tridnevnega tradicionalnega pohoda Po poteh štirinajste divizije, je danes pri spomeniku narodnega heroja Ilija Badovinca v dolini… »

Žižka nam ni bilo treba pretirano prepričevati

Delo 11.02.2024
Barbara Rogelj v Cankarjevem domu že več kot dve desetletji vodi kulturnovzgojni in humanistični program, ki mu iz leta v leto navdihuje nove ideje. Obiskovalci Cankarjevega doma Barbare Rogelj ne poznajo z odra, a se z njo na neki način ves čas… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem