Arhiv novic 10.05.2024

Izžvižgali Kim Kardashian

Dnevnik 10.05.2024
Se era družine Kardashian končuje? Da razvpita ameriška družina ni več na vrhuncu svoje priljubljenosti, kaže tudi nedavni nastop Kim Kardashian v Netflixovem šovu The Greatest Roast of All Time: Tom Brady, v katerem jo je občinstvo glasno… »

Lekarna Bistrica: Program aktivnosti od 13. do 16. maja 2024

Domžalec 10.05.2024
Prihodnji teden v Lekarni Bistrica organizirajo brezplačna predavanja in strokovne posvete ter meritve. Vsi dogodki potekajo v prostorih Lekarne Bistrica v Mercator centru Domžale. Meritev in predavanja so BREZPLAČNI. Zaradi velikega zanimanja se je… »

Foto: Od ferrarija ni ostalo veliko, voznik po nesreči poklical taksi

Necenzurirano 10.05.2024
Toliko sta še imela časa, da sta zlezla iz avtomobila, nato je zagorelo. V bavarski vasici Jakobsthal jugovzhodno od mesta Frankfurt ob Majni je včeraj popoldne ječala dragocena pločevina. Malo po 16. uri je z avtomobilom z ovinkaste ceste zletel… »

Začelo se je s premogom in jeklom, kam pa je v 20 letih prišla Slovenija?

Necenzurirano 10.05.2024
Združena Evropa je Sloveniji prinesla veliko razvojnih možnosti. Ob dnevu Evrope so na statističnem uradu analizirali, kako se lahko primerjamo s še devetimi državami, ki so v povezavo vstopile istočasno kot mi. Slovenija je tako imela leta 2023… »

ZD Domžale: Imamo pozitivno delovno okolje in smo predani nenehnemu napredku

Domžalec 10.05.2024
V Zdravstvenem domu Domžale (ZD Domžale) so z namenom nadaljnjega izboljšanja delovnega okolja in splošnega zadovoljstva zaposlenih izvedli anketo o zadovoljstvu zaposlenih. Pozitivni rezultati ankete potrjujejo predanost in angažiranost ZD Domžale… »

Mercator zapira manjše tehnične in živilske trgovine

Delo 10.05.2024
Letos naj bi ugasnilo 13 manjših poslovalnic Mercatorja. Ali je to povezano s prevzemom trgovin Tuš? V nadaljevanju preberite: Mercator po mestnih središčih krči mrežo svojih trgovin. Preverili smo zakaj in ali je povezano z načrtovanim prevzemom… »

Zakon o kakovosti v zdravstvu

Delo 10.05.2024
Nerealno je pričakovati, da bo »ministrova« agencija za kakovost negativno ocenila delovanje »ministrove bolnišnice«. V nadaljevanju preberite: Konec aprila je prišel v javno razpravo predlog dolgo pričakovanega zakona o kakovosti v zdravstvu, ki… »

SMO LAHKO UPRAVIČENO ZASKRBLJENI? Nevladniki trdijo, da je Luka Koper "jedrsko pristanišče"

Regional 10.05.2024
V nevladni organizaciji Omizje za mir - Furlanija Julijska krajina so opozorili, da je poleg Trsta tudi Koper jedrsko pristanišče ter da lokalna javnost ni seznanjena z načrti o izrednem stanju v primeru jedrske nesreče. Preverili smo, ali je… »

Čigav plin se pretaka po slovenskih plinovodih

Dnevnik 10.05.2024
Slovenija se je lani formalno odklopila od dobav zemeljskega plina ruskega Gazproma. A ta odklop je morda zgolj navidezen. K nam namreč več kot 80 odstotkov plina priteče iz sosednje alpske države, ki je skoraj povsem odvisna od dobav ruskega… »

Nova sezona v reliju

Gorenjski glas 10.05.2024
Železniki – Ta konec tedna se začenja nova sezona državnega prvenstva v reliju. Uvodna postaja sezone je dirka Vipavska dolina s središčem dogajanja in servisnim območjem v Ajdovščini. Tam bo v danes tudi prva hitrostna preizkušnja po mestnih… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem