Arhiv novic 11.05.2024

Kamkolo znova na voljo za uporabo

Gorenjski glas 11.05.2024
Kamnik – V tem tednu je tudi v Kamniku znova začel delovati sistem za izposojo električnih koles Kamkolo. Uporabnikom je na voljo 45 koles na devetih izposojevalnih postajah. Občankam je skupno na voljo 14 ur brezplačne uporabe koles na teden… »

Posnetek, ki razkrije vse: zdaj je jasno, kako je v Đokovića priletela steklenica

Zurnal24 11.05.2024
Posnetek, ki ga je v svet poslal organizator mastersa v Rimu, razkriva, da je šlo za nesrečo in nikakor ne za nameren napad na Đokovića. Včeraj zvečer so splet kot strela z jasnega preplavili posnetki Novaka Đokovića, ki je, potem ko je dobil… »

Uresničile so se napovedi, spektakularni prizori na nebu

Zurnal24 11.05.2024
Uresničile so se napovedi, Slovenci in ostali prebivalci na območju Republike Slovenije, smo lahko uživali v čudovitih nočnih razgledih. Strokovnjaki so včeraj napovedovali, da bo od včerajšnjega večernega mraka z vse večjo verjetnostjo pa proti… »

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in razdaja plačo

Necenzurirano 11.05.2024
Varnostnika, lično pospravljena v temen kot v pritličju graške mestne hiše, sta prejkone okrasna elementa – vsakega, ki mimo njiju zavije na stopnišče, prijazno pozdravita, nikogar ne ustavita, nikogar ne vprašata, hej, bratec, kam pa kam? In… »

STE GA VIDELI?: Nad Slovenijo najsvetlejši severni sij v zadnjih 20 letih

Regional 11.05.2024
Nebo nad Slovenijo je razsvetlil severni sij, ki ga lahko vidimo zgolj ob močnejših geomagnetnih dogodkih. Po napovedih ga bo možno videti tudi v noči na nedeljo, čeprav bo manj intenziven. Po prvih ocenah gre za najsvetlejši severni sij v Sloveniji… »

Horoskop za soboto, 11. maja

Necenzurirano 11.05.2024
Sonce je v biku, Luna je v dvojčkih, ob 5.13 preide v raka. OVEN – Prisluhnite in zaupajte svojemu šestemu čutu. Zagotovo se vam ni treba razburjali za vsako malenkost, saj se zadeve urejajo tako, kot vam ustreza. BIK – Tudi če vas bo priganjalo… »

Stanovanja niso samo socialno, ampak tudi pomembno politično vprašanje

Delo 11.05.2024
Rast cen nepremičnin je v Sloveniji višja od povprečja v Evropski uniji in v vseh sosednjih državah, razen na Madžarskem. V nadaljevanju preberite: Približno leta 2015 so se začeli v zavetišču za brezdomce, kjer so v preteklosti poskrbeli… »

Struga Homške mlinščice se polni

Domžalec 11.05.2024
V Homcu na odvzemu Mlinščice in pri Induplati v Jaršah so se zaključila sanacijska dela, tako da se voda vrača v strugo in bo v prihodnjih dneh struga napolnjena, so sporočili na domžalski Občini. Na terenu je bilo v strugi opaženega veliko… »

Tadeja moramo prepričati, da z napadom počaka na zadnji klanec

Delo 11.05.2024
Športni direktor pri ekipi UAE Fabio Baldato slovenskega kolesarskega asa vodi skozi pasti Gira. V nadaljevanju preberite: Športni direktorji, ki spremljajo in vodijo svetovno kolesarsko številko ena Tadeja Pogačarja, se z njim lahko veselijo… »

"Nisem vedla, a je že skos tko razmišljal al je pač postal naci."

RTV Slovenija 11.05.2024
Posebna raziskovalca Eva in Luka, ki ju interpretirata igralca Manca Dorrer in Domen Valič, v peti sezoni podkasta Evolucija užitka še naprej z resničnimi in izmišljenimi zgodbami ter s pomočjo strokovnjakov raziskujeta človeško seksualnost. V… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem