Arhiv novic 11.05.2024

Neverjetno, od česa se bo sedaj ločila družina Michaela Schumacherja

Zurnal24 11.05.2024
Na dražbi predmeti iz njegove zasebne zbirke. Trideset let po prvi zmagi Michaela Schumacherja v Formuli 1 se bo njegova družina ločila od osmih redkih ur iz njegove zasebne zbirke. Ure bo mogoče v ponedeljek kupiti na dražbi v Ženevi. Dirkač je… »

Vroče izkušnje Mihe iz Poroke na prvi pogled, toliko žensk je imel hkrati!

Zurnal24 11.05.2024
Ta teden so imeli udeleženci Poroke na prvi pogled ob večerji zelo vroče debate. Najprej je debata tekla o trojčkih, ki jih je večina že preizkusila, nato pa je Marko Miho spodbudil, naj pove svojo vročo dogodivščino. Ta je povedal, da je rojstni… »

To očarljivo mesto vabi z novo pridobitvijo

Zurnal24 11.05.2024
Naša južna soseda si na vse pretege želi razširiti turistično ponudbo skozi celo leto in obiskovalcem ponuditi aktivnosti, ki ne bodo aktualne zgolj poleti. V zadnjem času je Hrvaška, skupaj z nekaterimi drugimi državami, ponovno našla svoje… »

Rekordno leto 2023 je še izboljšalo odpornost bančnega sistema

Delo 11.05.2024
Slovenskim banka se godi dobro, ugotavljajo v Banki Slovenije. Bo vsega lepega enkrat konec? V nadaljevanju lahko preberete: Svetovno gospodarstvo je lani ob številnih negotovostih in geopolitičnih napetostih doseglo šibko gospodarsko rast. Tudi v… »

Budenholzer pet let na klopi Phoenixa

RTV Slovenija 11.05.2024
V Phoenixu so zelo hitro našli novega trenerja. Mike Budenholzer je podpisal petletno pogodbo s Sunsi, potem ko je bil Frank Vogel odpuščen v torek. 54-letni Budenholzer je bil v letih 2015 in 2019 izbran za trenerja leta v Ligi NBA. Med letoma 1996 in… »

#portret Meryl Streep, igralka, dobitnica častne zlate palme za življenjsko delo

Dnevnik 11.05.2024
Meryl Streep je ena največjih igralk svoje generacije. Njena filmska kariera se razteza čez skoraj pet desetletij ter zajema več kot osemdeset filmskih in deset televizijskih vlog, triintrideset nominacij za zlati globus (prejela jih je osem) ter… »

Vabljeni na tradicionalno garažno razprodajo v Radomljah

Domžalec 11.05.2024
Vabljeni, da obiščete najbolj barviti dogodek v Radomljah in pobrskate med pisano množico miz, kjer bodo udeleženci razstavili stvari, ki potrebujejo nov dom. Tako boste po izjemnih cenah lahko kupili rabljeno otroško opremo, oblačila, opremo za dom… »

NLB povišala prihodke in dobiček

Gorenjski glas 11.05.2024
Ljubljana – Skupina NLB je v prvem letošnjem četrtletju ustvarila dobrih 298 milijonov evrov čistih prihodkov oz. 23 odstotkov več kot v enakem obdobju lani. Za 17 odstotkov se je povišal tudi čisti dobiček Skupine in je znašal 140 milijonov… »

Poskrbele za največji uspeh naše reprezentance v skvošu

Gorenjski glas 11.05.2024
V švicarskem mestu Uster je minuli teden potekalo evropsko ekipno prvenstvo v skvošu drugega kakovostnega razreda, naša ženska reprezentanca pa ga je zaključila z najboljšim dosežkom v zgodovini. Prejšnji mesec je v ljubljanskem Squashlandu… »

Ceca v vili na kredit

Dnevnik 11.05.2024
Svetlana Ražnatović - Ceca ima na Cipru razkošno vilo tik ob morju, kjer vsako leto preživi nekaj časa. 400 kvadratnih metrov velika hiša stoji ob obali v Ayia Napi, pred njo pa je ogromen bazen. V zgornjem nadstropju vile so še en manjši bazen… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem