Arhiv novic 11.05.2024

Ne boj, mesarsko klanje, Dallas pa vseeno do zmage

Zurnal24 11.05.2024
Košarkarji Dallasa so na tretji tekmi drugega kroga končnice gostili moštvo Oklahoma City Thunder in po hudem boju zmagali s 105:101. Po slabi predstavi na prvi tekmi so Dallas Mavericks nato dobili drugi gostujoči dvoboj in serijo izenačili na 1:1 v… »

Stanovanj premalo od Ljubljane do Dublina

Delo 11.05.2024
Kako povečevanje števila prebivalcev in pomanjkanje ponudbe stanovanj občutijo v Dublinu, Ljubljani, Pragi in Budimpešti. Irska, zeleni, smaragdni otok z dobrimi petimi milijoni prebivalcev, spada po več statističnih podatkih med najbogatejše… »

Vreme: Ponoči se bo oblačnost od severa prehodno povečala, do jutra pa se bo delno zjasnilo

Dnevnik 11.05.2024
V nedeljo bo sprva dokaj sončno, popoldne pa v notranjosti Slovenije spremenljivo oblačno s kakšno ploho ali nevihto. Najnižje jutranje temperature bodo od 6 do 12, najvišje dnevne od 20 do 26 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije… »

OBSEŽNA ISKALNA AKCIJA: Pogrešanega 44-letnega Nemca iščejo tudi s helikopterjem in droni

Regional 11.05.2024
Na območju naselja Soča v občini Bovec se nadaljuje iskalna akcija pogrešanega 44-letnega državljana Nemčije Wernerja Nilsa Bastiana. Danes so se policistom v iskalni akciji pridružili gasilci, pripadniki enote reševalnih psov in člani Društva… »

Matic Ian Guček se je z rekordnim tekom uvrstil na olimpijske igre

Delo 11.05.2024
Celjan je na 19. atletskem memorialu Matica Šušteršiča in Patrika Cvetana v Kranju v teku na 400 m z 48,66 sekunde izboljšal svoj slovenski rekord. Matic Ian Guček (Kladivar Celje) je na 19. atletskem memorialu Matica Šušteršiča in Patrika… »

Avstrija znova podaljšala nadzor na meji s Slovenijo

RTV Slovenija 11.05.2024
Avstrija je še za pol leta, do 11. novembra, podaljšala nadzor na meji s Slovenijo, ki ga sicer izvaja že od leta 2015. Avstrija je hkrati za isto obdobje podaljšala tudi nadzor na meji z Madžarsko. Za prihodnjega pol leta je nadzor na meji z… »

Strelski mrk Erlinga Haalanda nadomestil hrvaški branilec Joško Gvardiol

Delo 11.05.2024
Manchester City se je v 37. krogu v Londonu s prepričljivo zmago proti Fulhamu še bolj približal četrtemu zaporednemu naslovu angleškega nogometnega prvaka. Nogometaši Manchester Cityja so trdno odločeni, da iz rok ne izpustijo priložnosti in še… »

Prado v Galiciji najboljši v kvalifikacijah, Gajser drugi

RTV Slovenija 11.05.2024
Svetovni prvak Španec Jorge Prado je dobil kvalifikacije pred nedeljsko dirko SP-ja v motokrosu v domačem Lugu. Na preizkušnji za VN Galicije je v kvalifikacijah elitnega razreda MXGP drugo mesto iztržil vodilni v seštevku letošnje sezone Tim… »

Po podvig še bolj zdesetkani, doma sta ostala tudi Klemen Ferlin in Aleks Vlah

Delo 11.05.2024
Slovenska moška rokometna reprezentanca se je danes podala v Winterthur še brez vratarja in najboljšega strelca z januarskega evropskega prvenstva. Slovenska moška rokometna reprezentanca se je danes podala v Winterthur, kjer jo v nedeljo ob 16. uri… »

Denver na domača poraza odgovoril v Minnesoti

RTV Slovenija 11.05.2024
Po dveh prejetih zaušnicah v Denverju so se branilci naslova zbrali in pri Minnesoti pokazali, da zlepa ne bodo predali krone. Denver je tretjo tekmo serije z Minnesoto dobil s 117:90 in znižal izid v polfinalu Zahodne konference na 1:2 v zmagah. V… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem