Arhiv novic 11.05.2024

Krvniki Kraljev izenačili v kanadskem dvoboju, nova visoka zmaga Panterjev

Delo 11.05.2024
Hokejisti moštva Edmonton Oilers v podaljšku vendarle strli odpor Vancouver Canucks, Florida Panthers v polfinalu vzhodne konference NHL vodi z 2:1. Hokejisti Floride Panthers so po uvodnem visokem porazu (1:5) v polfinalu vzhodne konference NHL še… »

PARKIRANJE NA GRABNU

Gorenjski utrip 11.05.2024
V prejšnjem tednu je izvajalec asfaltiral cesto od mlečnega bitika mimo upravne enote, tako da je bil že med prazniki vzpostavljena normalna prevoznost. Javno parkirišče na Grabnu je spet v uporabi. Parkomat na vrhu klanca tako ponovno deluje. Še… »

Iščete počitniško delo?

Goriški portal 11.05.2024
PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA ANKETA NOVA GORICA OD TU IN TAM. Občina Ajdovščina tudi letos namenja mladim možnost nabiranja prvih delovnih izkušenj v občinskih javnih zavodih. Na voljo je 44 raznolikih delovnih mest na 15… »

'SYMPHONIKA ON THE ROCK': Kdo je srečni izžrebanec, ki prejme brezplačni karti?

Regional 11.05.2024
V koprsko Areno Bonifika prvič prihaja edinstven rock-simfonični šov, ki bo osupnil občinstvo vseh generacij. 'Symphonika on the Rock' se bo odvil v nedeljo, 19. maja 2024 ob 20.00. Oboževalci rock glasbe so imeli priložnost, da s pravilnim… »

Želja? Šest državnih rekordov

Delo 11.05.2024
Žan Rudolf je že dolgo državni rekorder v tekih na 600 in 800, po novem pa tudi na 1000 metrov. V nadaljevanju preberite: Žan Rudolf (1993) je že poldrugo desetletje protagonist slovenskega moškega teka na srednje proge. Potem ko je leta 2010… »

Močna geomagnetna nevihta bi lahko povzročila vidnost severnega sija v Sloveniji

Spodnje Podravje 11.05.2024
Posodobljene napovedi Centra za napovedovanje vesoljskega vremena in NOAA napovedujejo nastanek močnejše geomagnetne nevihte med današnjim in jutrišnjim dnem (10. – 11. maj). Zaradi te nevihta bi lahko severni sij, znan kot aurora borealis, bil… »

Pomen stabilnosti pri nastajanju šampionov

Delo 11.05.2024
V nekaterih državnih družbah si šefi kljuke podajajo na manj kot leto dni, v povprečju pa vodstvo zdrži največ do vsakokratne zamenjave vlade. V nadaljevanju preberite: Madžarska banka OTP je že pred časom logotipe Nove KBM in SKB banke obarvala… »

E-šport je šport(na kultura) – napačni argumenti

Dnevnik 11.05.2024
Ljubitelji računalniških iger (v nadaljevanju RI) so svojo dejavnost laično razglasili za e-šport in si hkrati prizadevajo, da tudi uradno postanejo člani velike športne družine. Olimpijski komite jim je že nasedel. Temeljno vprašanje je namreč… »

Američani napolnili nemško mrežo

RTV Slovenija 11.05.2024
Po dvakrat so ameriški hokejisti zatresli mrežo Nemčije v vsaki tretjini obračuna drugega dne 87. svetovnega prvenstva. V Ostravi so bili na koncu od svetovnih podprvakov boljši s 6:1. Lani sta se reprezentanci srečali v polfinalu, kjer so se zmage… »

Hurkacz zasenčil Nadala; Đoković na trening s čelado

RTV Slovenija 11.05.2024
Hubert Hurkacz je z izjemno predstavo odpihnil velikega Rafaela Nadal z mastersa v Rimu, na katerem je Nadal slavil deset turnirskih zmag. V drugem krogu je Poljak zmagal s 6:1 in 6:3. V uvodni igri je Hurkacz na svoj servis rešil pet žog za brejk in… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem