Arhiv novic 13.05.2024

Pes pogrizel dve leti in pol staro deklico, ko se je igrala s sestro dvojčico

Zurnal24 13.05.2024
Dve leti in pol stara deklica, ki jo je ugriznil pitbul, je zunaj življenjske nevarnosti. 2-letna deklica iz okolice Milana, ki jo je med igro s sestro dvojčico napadel pitbul, je izven življenjske nevarnosti, poroča italijanski RAI. Deklico so po… »

Diskvalificirani Nizozemec po policijskem zaslišanju incident priznal – znane podrobnosti

Necenzurirano 13.05.2024
Preiskava proti Joostu Kleinu, nizozemskemu predstavniku na Pesmi Evrovizije, ki je bil pred finalom tekmovanja diskvalificiran zaradi groženj, ki naj bi jih namenil zaposlenim v televizijski produkcijski ekipi, je zaključena. Švedski Aftonbladet… »

Calcitovi plavalci odlično na mitingu ILIRIJA

Domžalec 13.05.2024
V soboto, 11. maja 2024, je na ljubljanski Koleziji potekal mednarodni plavalni miting ILIRIJA 2024. Na tekmovanju je nastopilo 344 plavalk in plavalcev iz štirinajstih klubov. Barve plavalnega kluba Calcit Kamnik je zastopalo pet plavalcev pod vodstvom… »

Nov veter v Kataloniji

Delo 13.05.2024
Na regionalnih volitvah v Kataloniji so zmagali socialisti, independentisti so izgubili večino. V nadaljevanju preberite: V Kataloniji je zavel veter sprememb. Na predčasnih regionalnih volitvah so dobili največ glasov socialisti španskega premiera… »

Urška Žolnir Jugovar: Nekateri so se spustili na zelo nizko raven

Delo 13.05.2024
Urška Žolnir Jugovar o svoji vlogi pri EJU, delu na OKS, uspehih Kaje Kajzer in Andreje Leški na EP, prihodnosti slovenskega juda, volitvah za predsednika JZS. V nadaljevanju preberite: Kaj je Urška Žolnir Jugovar, ki je v judu osvojila tako rekoč… »

Biotopi: Stanje narave v Sloveniji, 2. del

RTV Slovenija 13.05.2024
Kako varujemo naravo pri nas? Kaj so naravne vrednote in kaj naravni parki? Kako zavarovana so območja Nature 2000? Ali je varovanje narave pri nas takšno, da se bo narava, ki nam omogoča življenje, ohranila tudi za naslednje generacije? Narava ni… »

Indonezija: Število smrtnih žrtev poplav preseglo 40

Dnevnik 13.05.2024
Število smrtnih žrtev poplav, ki so v soboto zajele zahod Indonezije, je naraslo na 41, je včeraj sporočila tamkajšnja služba za izredne razmere. Pogrešanih je najmanj 17 ljudi. Poškodovanih je več kot sto domov, mošej in javnih objektov… »

Bo predsednik vlade kot prvi varuh davkoplačevalskega denarja kakorkoli ukrepal glede zapletov pri prenovi UKC Ljubljana?

Savinjsko Šalaške 13.05.2024
Visokoleteče besede se že od nastopa aktualne vlade ne skladajo z realnostjo oziroma »urejanjem« zdravstva. Eden najbolj žalostnih prikazov tega je zagotovo saga pri prenovi Univerzitetnega kliničnega centra v Ljubljani. Izguba evropskih sredstev… »

TRAGEDIJA V RINGU: V profesionalnem boju umrl 29-letni boksar

Regional 13.05.2024
Devetindvajsetletni britanski boksar Sherif Lawal je umrl v bolnišnici po svojem profesionalnem boju v Londonu. Po poročanju britanskih medijev je Portugalec Malama Varela v četrti od šestih načrtovanih rund zrušil Lawala z nokavtom v teme. Iz ringa… »

Minuli vikend so na območju Policijske uprave Celje obravnavali pet primerov nasilja v družini

Savinjsko Šalaške 13.05.2024
Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 772 klicev občanov. 228 klicev je bilo interventnih, 7 nujnih. 63 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 8 s področja mejnih zadev in tujcev, 105… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem