Arhiv novic 13.05.2024

Prve KR IGRE povezale krajevne skupnosti v športno-družabnem duhu

Gorenjski utrip 13.05.2024
Mestna občina Kranj (MOK) je v soboto, 11. maja 2024, v Športnem parku Tivoli na Golniku za predstavnike krajevnih skupnosti (KS) pripravila prvi športno-družabni dogodek, ki so ga poimenovali KR IGRE. Vlogo gostiteljice je prevzela KS Golnik. V… »

Za številne družine sanjski avto

Zurnal24 13.05.2024
Mercedes V je umeščen med velikoprostorce. Čeprav bi ga marsikdo na prvi pogled umestil v razred potovalnih kombijev, pri Mercedesu pravijo, da to drži le glede prostora, na strani opreme in voznih lastnosti pa je bolj podoben osebnim avtomobilom… »

Marko Bošnjak kot prvi Slovenec na čelu Evropskega sodišča za človekove pravice

Dnevnik 13.05.2024
Sodniki Evropskega sodišča za človekove pravice (ESČP) v Strasbourgu so za svojega predsednika izvolili Marka Bošnjaka. Prvi Slovenec na tem položaju je izvolitev označil kot velik izraz zaupanja svojih kolegov, pa tudi za priznanje Slovencem kot… »

Messi ni vedel za to nogometno pravilo

Zurnal24 13.05.2024
Lionel Messi se je soočil z novim pravilom. Argentinski velezvezdnik Lionel Messi je v ligi MLS odigral dvoboj proti Montrealu. Njegov Inter Miami je na dvoboju v gosteh v 32. minuti zaostajal za dva zadetka, vendar je bil ob polčasu rezultat že… »

Zgodba o dečku z boleznijo brez imena: Mamica, zbudi se, to niso sanje

Necenzurirano 13.05.2024
Šestletni Svit je kot sonce, s svojo navihano naravo vsakomur ogreje srce. A drobni deček je drugačen od svojih vrstnikov. Ne govori, temveč spušča ljubke zvoke in se na vsa usta smeji. Dviguje roke visoko v zrak, kot bi lovil zvezde, in z urnimi… »

Družinsko podjetje Žiher praznuje otvoritev novega lesnopredelovalnega centra v Ormožu

Spodnje Podravje 13.05.2024
Družinsko podjetje Žiher, znano po svojem večdesetletnem delovanju in inovativnih rešitvah v lesni industriji, je v petek svečano odprlo nov lesnopredelovalni center “Žiher Les” v Ormožu. Ta dogodek predstavlja začetek novega poglavja za… »

Vesel meni, da ga bo podprla cela koalicija. Pripravljen tudi na pogovore z desno stranjo politike.

RTV Slovenija 13.05.2024
Tomaž Vesel je prepričan o svoji kandidaturi za evropskega komisarja. Pripravljen se je sestati z vsemi stranmi, saj verjame v profesionalnost slovenske politike, je dejal v oddaji Marcel. Gost v studiu TV Slovenija pri Marcelu Štefančiču je bil… »

Že kmalu Dnevi za krepitev zdravja

Gorenjski glas 13.05.2024
Center za krepitev zdravja Zdravstvenega doma Kranj vabi na tradicionalne Dneve za krepitev zdravja. Pripravljajo številne aktivnosti. Dejavnosti bodo potekale na različnih lokacijah – v avli Mestne občine Kranj 15. maja (med 9. in 12. uro ter med… »

Slovaki v podaljšku premagali Američane

RTV Slovenija 13.05.2024
Na svetovnem prvenstvu elitne divizije v Pragi je bila Švica po napetem obračunu boljša od Češke z 2:1 po kazenskih strelih. Slovaška je v skupini B v Ostravi premagala ZDA s 5:4 po podaljšku. Američani so imeli precej več strelov na vrata… »

Bruselj je klonil pod pritiskom kmetov

Delo 13.05.2024
Evropska politika je na okoljskem področju izgubila veliko ambicij. V nadaljevanju preberite: S sprejetjem novih, blažjih okoljskih pravil za evropske kmete še na ravni držav članic, v svetu EU, se končuje eden od večjih pretresov v zadnji fazi… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem