Arhiv novic 13.05.2024

Serija dogodkov Svobodna Palestina se ob knjigah posveča še arhitekturi, fotografiji in filmu

RTV Slovenija 13.05.2024
Začenja se serija dogodkov z naslovom Svobodna Palestina, v okviru katere bo do sobote na različnih lokacijah po Ljubljani več pogovorov in predavanj, dve filmski projekciji in odprtji razstav ter bralna uprizoritev. Serijo dogodkov organizirata… »

Vrača se priložnost za podjetnike: povrnejo vam do polovico stroškov za razvojni projekt

Finance.si 13.05.2024
Je pa treba pri razvoju sodelovati z mednarodnim partnerjem. Letos so sicer napovedani še mnogi drugi razpisi za subvencioniranje razvojnih dejavnosti.… »

Počitniško varstvo

Delo 13.05.2024
Subvencionirana in zato znatno cenejša počitniška varstva so ekspresno zasedena, zlasti v mestih, kjer ni blizu toliko babic in dedkov. Medtem ko učence čaka še kar nekaj tednov ocenjevanja, starši mrzlično iščejo, kje bodo otroci preživeli… »

Pred SMK: v B2B-marketingu je najpomembnejše zaupanje

Finance.si 13.05.2024
Katharina Rothbucher iz podjetja SKIDATA je specializirana za B2B-marketing in bo na SMK 30. in 31. maja govorila o tem, kako so spremenili svojo blagovno znamko.… »

Spremembe v smučarskih skokih: čipi v dresih in novosti v točkovanju

Dnevnik 13.05.2024
Komite za smučarske skoke je potrdil nekatere novosti, ki bi jih naj uvedli v naslednji sezoni. Po novem naj bi bili skakalni dresi opremljeni s senzorji, obetajo pa se tudi novosti pri točkovanju skokov. Spremembe mora potrditi še predsedstvo Fis… »

Na Obali začrtali prihodnost skokov, prihajajo številne novosti

Zurnal24 13.05.2024
Delegati krovne smučarske zveze so po zasedanju v Portorožu potrdili številne novosti za prihodnje sezone smučarskih skokov. Finale sezone v Planici je za smučarske skakalce pomenil konec tekmovalne sezone, ne pa tudi konca dela, saj so takoj po… »

Denver v gosteh in Indiana doma opravila svoji nalogi

Delo 13.05.2024
Branilci naslova v ligi NBA so na zahodu še drugič premagali Minnesoto, na vzhodu pa je bil zdesetkani New York povsem potolčen. Nikola Jokić v slogu MVP. Košarkarji Indiane so v drugem krogu končnice vzhodne konference lige NBA premagali New York s… »

Padla je prva klapa filma Belo se pere na devetdeset

RTV Slovenija 13.05.2024
V Ljubljani je padla prva klapa filma Belo se pere na devetdeset, ki nastaja po istoimenski knjižni uspešnici Bronje Žakelj. Snemanje poteka pod režijsko taktirko in po scenariju Marka Naberšnika, ki je v ekranizaciji literarnih del več kot domač… »

V Kopru je pristala druga ladja na utekočinjen zemeljski plin, ki je v Kopru naložila 3.500 avtomobilov

Finance.si 13.05.2024
Prejšnji mesec je v Kopru pristala prva kontejnerska ladja na plin doslej, tokrat pa je pristala prva RO-RO ladja na plin… »

LANI Z NIŽJIMI DOBIČKI: Družbe v primorsko-notranjski regiji so še vedno nadpovprečno izvozno usmerjene

Regional 13.05.2024
Gospodarske družbe primorsko-notranjske regije so leto 2023 zaključile z čistim dobičkom v višini okoli 88 milijonov evrov, kar je dva odstotka manj kot leta 2022. S tem se je regija na državni ravni uvrstila na predzadnje mesto, so povedali na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem