Arhiv novic 13.05.2024

(Miloš živi trajnostno, 24. del): Novi obračun omrežnine me bo pošteno udaril po žepu, če ne bom prilagodil porabe

Finance.si 13.05.2024
Moj strošek omrežnine, če ne prilagodim porabe, bo po novem tarifnem sistemu zrasel s 117 na 460 evrov na leto.… »

SEEnergy 2024 - največji B2B dogodek na temo energetike v JV Evropi

Finance.si 13.05.2024
Energetski prehod EU v nizkoogljično družbo – eden največjih projektov samostojne Slovenije – močno spreminja tržne razmere na skoraj vseh področjih. Podjetjem prinaša kup obveznosti, nalog, izzivov in vprašanj. Ker smo šele na začetku tega… »

Zakaj trajnostne prakse postajajo ključnega pomena za investitorje?

Finance.si 13.05.2024
V današnjem svetu, kjer se finančne možnosti širijo in dostopnost informacij nenehno raste, je investiranje postalo privlačna pot za marsikoga, ki si želi plemenititi svoje prihranke. Kljub temu pa se soočamo s pomembnim vprašanjem: kako izbrati… »

GROZA NA REKI: Moška, ki sta bila v partnerskem razmerju, zaradi hudih poškodb umrla v bolnišnici (VIDEO)

Regional 13.05.2024
Tragedija se je pripetila danes zjutraj nekaj minut po 6.00, reševalci nujne medicinske pomoči so prihiteli na kraj ob 6.30. Moška sta bila prepeljana v bolnišnico, kjer pa sta kljub trudu zdravnikov podlegla poškodbam. Kot poročajo hrvaški mediji… »

Množičen pretep na nogometni tekmi v Nemčiji: pesti, noži in streljanje

Dnevnik 13.05.2024
Na nogometni tekmi nižje nemške lige v mestu Essen je včeraj izbruhnil množičen pretep, v katerem so bili uporabljeni noži, policija pa je na kraju našla tudi tulce od krogel. Preiskovalci domnevajo, da bi lahko bil pretep povezan z libanonskimi… »

Kako raste največji slovenski letalski prevoznik

Finance.si 13.05.2024
Matija Krajnc, direktor Amelie International, o razvojnih načrtih družbe; začeli z vzdrževanjem helikopterjev, zdaj upravljajo 18 letal.… »

Dallas po strelskem mrku v zadnji četrtini popustil tudi v obrambi

RTV Slovenija 13.05.2024
Košarkarji Dallasa so imeli na četrti tekmi večino časa pobudo, še v drugem polčasu so vodili za 14, potem pa so povsem popustili v napadu in Oklahoma City je po preobratu izenačil izid v seriji na 2:2 (96:100). Mavericksom bo lahko še pošteno… »

KAKO BOMO TO OBČUTILI MI? Večina upravnih enot bo zaostrila stavko, tudi v Kopru

Regional 13.05.2024
Sindikat državnih organov Slovenije je ministrstvo za javno upravo seznanil, da bo večina upravnih enot, za zdaj 37 od 58, v sredo zaostrilo stavko do izpolnitve stavkovnih zahtev. Ministrstvo je medtem razširilo nabor bistvenih nalog, ki so po… »

Zakaj je bila Evrovizija brez evropskih zastav?

Delo 13.05.2024
Odločitev Evropske radiodifuzne zveze je bila po prepričanju podpredsednika evropske komisije darilo sovražnikom Evrope. Letošnje 68. tekmovanje za Pesem Evrovizije v Malmöju na Švedskem je minilo v znamenju protestov, ker se mnogi niso strinjali… »

Dvojni svetovni rekord na Mount Everestu dosegla Rita in Cool

Delo 13.05.2024
V nedeljo sta se Nepalec in Britanec na smrtno nevarno najvišjo goro sveta povzpela, če njune vzpone združimo, že sedeminštiridesetič. Na meji med Nepalom in Kitajsko, na t. i. strehi sveta je včeraj, 12. maja, padel dvojni rekord dveh ekstremnih… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem