Arhiv novic 13.05.2024

Padla v Sočo in se huje poškodovala, našli so jo šele zjutraj

Zurnal24 13.05.2024
Italijanka se je podala na sprehod ob Soči. Danes ponoči so tuji varnostni organi slovenske policiste obvestili o pogrešani 28-letni državljanki Italije, ki naj bi se nahajala na območju Kobarida. Policisti so na parkirišču blizu naselja Trnovo ob… »

Finale Lige prvakov bo sodil Slavko Vinčić!

Dnevnik 13.05.2024
Najpomembnejšo tekmo prestižne Lige prvakov, ki bo 1. junija na londonskem Wembleyu, bo sodila slovenska trojka, so pravkar sporočili iz Evropske nogometne zveze. Pomočnika Slavka Vinčića na obračunu med Borussio iz Dortmunda in madridskim Realom… »

Žreb vrstnega reda kandidatnih list za evropske volitve predvidoma v torek

Mladina 13.05.2024
Piratska stranka se na odločitev Državne volilne komisije (DVK), ki je zavrnila njihovo kandidatno listo za evropske volitve, ne bo pritožila. Piratska stranka se na odločitev Državne volilne komisije (DVK), ki je zavrnila njihovo kandidatno listo za… »

Kuleba obiskal Beograd in dobil zagotovilo o srbski podpori ozemeljski celovitosti Ukrajine

RTV Slovenija 13.05.2024
Srbija je zavezana spoštovanju ozemeljske celovitosti vsake države članice ZN-a, je na srečanju z ukrajinskim zunanjim ministrom Dmitrom Kulebo v Beogradu zagotovil srbski premier Miloš Vučević, ki pa se ni zavezal sankcijam proti Moskvi. Kuleba je… »

Omejitve pri Airbnbju: župani ploskajo, dobili bodo absolutno oblast, sobodajalci pa nove ovire

Finance.si 13.05.2024
Župani bodo prek odlokov lahko določili celo, koliko dovoljenj za sobodajalce bodo v nekem delu mesta razdelili; kje so nove pasti, omejitve, kje smo še bolj strogi od drugih mest v Evropi… »

Česa se lahko naučimo od naj upravljavcev?

Finance.si 13.05.2024
Kot veleva zdaj že dolgoletna tradicija, smo tudi letos izbrali najboljše vzajemne in pokojninske sklade ter razglasili najboljšega upravljavca in upravljavsko družbo leta. Tudi to pomlad smo se znova potopili v analizo vzajemnih skladov, ki se… »

Odpoklic, v mesu našli nevarno bakterijo!

Zurnal24 13.05.2024
Ugotovili so prisotnost salmonele. Podjetje Hofer je iz prodaje odpoklicalo piščančji file (teža 1 kilogram) znamke Z'DEŽELE, ki ga dobavlja podjetje Celjske mesnine d. o. o. Izdelek je bil v skladu z določili varstva potrošnikov odpoklican, saj je… »

Drama v parlamentu, Urška Klakočar Zupančič razjezila nekdanjega ministra

Zurnal24 13.05.2024
NSi je vložila predlog za razpis posvetovalnega referenduma o noveli zakona o parlamentarni preiskavi, ki jo je v obravnavo DZ vložila predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič. V NSi, kjer obravnavo novele na današnji seji DZ obstruirajo, predsednici… »

Tragična nesreča: Na 28-letnika je padlo drevo, na kraju je umrl

Zurnal24 13.05.2024
Pretekli teden je v bližini Kočevja med delom v gozdu umrl delavec, policija preiskuje sum kaznivega dejanja. V četrtek zjutraj je bila policija obveščena o smrti 28-letnika, ki je v gozdu na Kočevskem opravljal gozdarska dela. Umrl je med sečnjo… »

Omrežnine, Ramones in Motörhead

Finance.si 13.05.2024
Kako bo Dolores skuhala večerjo za dva po 1. juliju 2026, ko bodo začeli obračunavati omrežnino po novem tarifnem sistemu.… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem