Arhiv novic 14.05.2024

»Pripravljen sem se pogovoriti tudi z desno stranjo slovenske politike«

Mladina 14.05.2024
IZJAVA DNEVA. "Računam na to, da je slovenska politika tudi na podlagi te izkušnje, ki jo je imela Slovenija 2014 in 2019 na evropskih volitvah, pri oblikovanju take liste smo se od tega nekaj naučili. Po mojem mnenju zdaj vendarle šteje neka razumna… »

»Sam nisem zaradi te izkušnje nič bolj možat; v vojski lahko postaneš kvečjemu kreten«

Mladina 14.05.2024
IZJAVA DNEVA. "V času, v katerem živimo, bi morali razmišljati le o tem, kako orožje pospraviti. Vojaško služenje civilistov je prisila in gre za napačno razmišljanje, četudi je v osnovi mišljeno le kot obramba. Vojne same so v resnici kaznivo… »

Navijali za poraz svojega kluba, želja se jim je izpolnila

Zurnal24 14.05.2024
V torek zvečer je bila odigrana ključna tekma v boju za prvo mesto v angleški Premier League. Na srečanju v severnem Londonu je Tottenham Hotspur gostil Manchester City. Slednji je slavil (0:2) in storil velik korak proti četrtemu zaporednemu naslovu… »

Milijonar, estradnik in poslovnež z nogometno žilico

Delo 14.05.2024
Nekdanji turški novinar Acun Ilicali je obogatel s svojim medijskim imperijem. Lastništvu Hull Cityja bo dodal še vložek v NK Maribor. V nadaljevanju preberite: V Mariboru je vse pripravljeno na prihod Acuna Ilicalija, turškega vlagatelja, ki v… »

Manchester City pred vrati novega šampionskega slavja

Delo 14.05.2024
Branilci lovorike so zmagali pri Tottenhamu in si v pričakovanju zadnjega kola domačega prvenstva priigrali prednost dveh točk na vrhu pred Arsenalom. Nogometaši Manchestra Cityja so vstopili v sezono kot udarni favoriti doma in natujem, potem ko so… »

Popolna zapora ceste od 15.5.2024 do 24.5.2024!!

Gorenjski utrip 14.05.2024
Občina Radovljica je izdala dovoljenje za popolno zaporo občinskih cest JP 848813 Zgoša I in JP 848814 Zgoša 26, na odseku od HŠ Zgoša 25a do Zgoša 26, zaradi izgradnje elektro kabelske kanalizacije. Popolna zapora ceste se bo izvajala v terminu od… »

Haaland prekinil urok Tottenhamovega stadiona in popeljal City na prag naslova

RTV Slovenija 14.05.2024
Nogometaši Manchester Cityja so na predzadnji tekmi angleškega prvenstva v gosteh premagali Tottenham z 0:2 in bodo zadnje dejanje pričakali na prvem mestu z dvema točkama prednosti pred Arsenalom. V nedeljo si lahko zagotovijo četrti zaporedni… »

Marko Bošnjak: "V številnih državah odstopajo od klasičnih standardov varstva človekovih pravic"

RTV Slovenija 14.05.2024
"Moja izvolitev je predvsem izraz zaupanja mojih kolegov, vsekakor pa to pomeni tudi neko priznanje za Slovenijo, vsaj sam tako mislim," je dejal novi predsednik Evropskega sodišča za človekove pravice Marko Bošnjak. Bošnjak je bil v ponedeljek… »

Video: Portal iz Dublina v New York že po enem tednu začasno zaprli

Necenzurirano 14.05.2024
Portal, ki v živo prikazuje sliko med Dublinom in New Yorkom, so po poročanju dublinskega mestnega sveta po odprtju 8. maja začasno zaprli, ker je prišlo do več primerov neprimernega obnašanja. Manj kot teden dni po tem, ko je bila postavljena… »

Po še en podvig si želijo v Velenje

Delo 14.05.2024
Kot je v pogovoru za Delo v Kranjski Gori poudaril Gregor Krušič, direktor domače teniške zveze, bi bilo velenjsko igrišče idealno za novi nastop naših deklet. November prinaša novi veliki izziv slovenski ženski teniški reprezentanci, saj se bo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem