Arhiv novic 14.05.2024

Gospodar prstanov se vrača: napovedali dvodelni film o Gollumu

RTV Slovenija 14.05.2024
Film The Hunt for Gollum bo režiral in v glavni vlogi nastopil Andy Serkis, ki je upodobil eno od ključnih vlog izvirne trilogije. Warner Bros je sporočil, da pri snemanju novega filma znova sodeluje s člani izvirne trilogije in Petrom Jacksonom. Leta… »

Velik korak Heliosa proti tretjemu zaporednemu finalu

RTV Slovenija 14.05.2024
Košarkarji Kansai Heliosa so na prvi tekmi polfinala državnega prvenstva v Novem mestu premagali Krko s 86:70 in bodo imeli v soboto pred svojimi navijači prvo priložnost za tretjo zaporedno uvrstitev v finale. Domžalčani so pobudo prevzeli v drugi… »

Francosko sodišče Polanskega oprostilo obrekovanja igralke Charlotte Lewis

RTV Slovenija 14.05.2024
Francosko sodišče je oprostilo Romana Polanskega obtožb obrekovanja Charlotte Lewis, ki ga je obtožila posilstva v najstniških letih. Polanski ni priznal krivde in je obtožbe označil za laži. Lewis se bo na sodbo pritožila, poroča Reuters… »

Dnevni horoskop za sredo, 15. maja 2024

Zurnal24 14.05.2024
Prehod Merkurja v znamenje bika prebuja vztrajnost ter odločnost, s katero se boste zapodili v opravke. Vitalnost, ki jo boste zaznavali, vas bo skozi dan držala pokonci ter vas spodbujala, da se z veseljem podate v razgibavanje. Timsko delo prinaša… »

V Nemčiji politiku iz vrst AfD globa zaradi nacističnega slogana

Dnevnik 14.05.2024
Deželno sodišče v mestu Halle je danes vodjo skrajno desne Alternative za Nemčijo (AfD) v Turingiji Björna Höckeja obsodilo na globo v višini 13.000 evrov zaradi uporabe prepovedanega nacističnega slogana. Höcke je vse očitke zavračal… »

Naša voditeljica: "Zjutraj pozabiš spodnje perilo in oblečeš samo hlače"

Zurnal24 14.05.2024
Bi se vam to lahko zgodilo? Saj vemo, da morajo radijski voditelji veliko govoriti, a danes so mogoče govorili preveč! Na priljubljenem Youtube kanalu Joonglaa so se nam namreč pridružili radijski voditelji Matic, Ondina, Jaka in Kaja iz radia Antene… »

Novice pri Melani Mekicar: Le kako na novi izziv gleda njen partner?

Zurnal24 14.05.2024
O tej ponudbi je morala dobro premisliti. Simpatična voditeljica Melani Mekicar, ki jo lahko spremljamo tudi v seriji Skrito v raju, je nova voditeljica Feel Good jutra na Hitradiu Center. Melani se je pridružila voditeljema Klemnu Kopini in Vesni… »

Stefana Krafta presenetili z najlepšim darilom

Delo 14.05.2024
Avstrijski zvezdnik, ki je včeraj praznoval 31. rojstni dan, se je dotaknil tudi izjemnega poleta japonskega skakalnega asa Rjojuja Kobajašija na Islandiji. Avstrijskega skakalnega šampiona Stefana Krafta, ki je prav včeraj praznoval 31. rojstni dan… »

Po osvojitvi Lige prvakov ga je najbolj navdušilo ploskanje na reprezentančnem treningu

RTV Slovenija 14.05.2024
Slovenija do letos ni imela igralca, ki bi se veselil lovorike v Ligi prvakov. V ženski konkurenci je to z Mladostjo uspelo Sergeji Lorber leta 1991. A zdaj se je to spremenilo. Za Jana Kozamernika se je prestop iz Rzeszowa v Trentino razpletel… »

Pirc Musar: Vojska je temelj državnosti, saj zagotavlja mir, obrambo države in ljudi

RTV Slovenija 14.05.2024
Predsednica republike in vrhovna poveljnica obrambnih sil Nataša Pirc Musar je na slovesnosti ob dnevu Slovenske vojske (SV) v Mariboru poudarila, da je varnost temelj našega obstoja. Prebivalci, odločevalci in politiki moramo zaupati SV-ju ter… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem