Arhiv novic 06.06.2024

TOUR OF SLOVENIA 12. JUNIJA V ORMOŽU: ”OBETA SE NAM SPEKTAKEL, KI GA ŽE NESTRPNO PRIČAKUJEMO”.

Spodnje Podravje 06.06.2024
Novinarska konferenca Tour of Slovenia je za nami! Z velikim veseljem smo predstavili kolesarsko dirko, katere prva etapa bo potekala 12. junija v čudovitem mestu Ormož. ‘’Glede na lanskoletne izkušnje se nam obeta spektakel, ki ga že nestrpno… »

Štiri dolenjske občine začrtale nove smernice razvoja turizma

RTV Slovenija 06.06.2024
Namen borze turističnega povezovanja Ivančne Gorice, Trebnjega, Žužemberka in Dolenjskih Toplic je bil, da se okrepi razvoj turizma in spodbudi večje sodelovanje med istomislečimi v širši regiji na področju kmetijstva, turizma, športa in… »

5. OBČINSKI PRAZNIK OBČINE ORMOŽ

Spodnje Podravje 06.06.2024
V Občini Ormož se približuje praznovanje občinskega praznika. Že petega zapovrstjo. Letos s številnimi prireditvami vabi občanke in občane na kar sedemnajst dogodkov, ki se pričenjajo 5. junija in zaključujejo 20. junija. Osrednja proslava bo v… »

Ogorčena upokojenka: "To je norčevanje iz volilcev!"

Zurnal24 06.06.2024
Volivci, ki na predčasnih volitvah v Ljubljani želijo glas oddati na Gospodarskem razstavišču, šele na lokaciji, kjer naj bi po podatkih DVK bilo volišče, ugotovijo da morajo na drug naslov, da do volišča lahko dostopajo. Poklicali sta nas dve… »

Po nočnem potresnem sunku zdaj treslo še v bližini Dola pri Ljubljani

Dnevnik 06.06.2024
Seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic so ob 13.15 zabeležili zmeren potresni sunek, magnitude 2,0. Žarišče potresa je bilo 11 kilometrov severovzhodno od Ljubljane, v bližini Dola pri Ljubljani. Intenziteta potresa v širšem… »

Foto: Na pomurski avtocesti trčila tovornjaka, na boku obležal mešalec betona

Necenzurirano 06.06.2024
Pomursko avtocesto je danes ohromila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi tovorni vozili. Avtocesto s v smeri Maribora znova odprli šele malo pred 14. uro. Nesreča se je zgodila malo po 8. uri na pomurski avtocesti med priključkoma Sveta… »

Najavljena širitev impresivnega vodnega parka Aquapark Dalmatia v Šibeniku

Dnevnik 06.06.2024
Znana atrakcija na skoraj 36.000 kvadratnih metrih – odprta bo vse leto Hotelska skupina Amadria Park je v zadnji fazi investicije, vredne 21 milijonov evrov, v impresivni vodni park v neposredni bližini plaže v Šibeniku. Otvoritev razširjenega… »

Udeleženka Poroke na 1. pogled še pred koncem šova zares poročena z drugim!

Zurnal24 06.06.2024
To pa je presenečenje. Enega največjih estradnih dogodkov pri nas, Lady piknika pod klobuki, so se včeraj udeležili tudi zvezdniki letošnje sezone šova Poroka na prvi pogled. Poleg do ušes zaljubljenih Marjetke in Rudija so slavni piknik obiskali… »

Butični koncert glasbene skupine DAN D v Kavarni Hiša

Domžalec 06.06.2024
Butični koncerti ponujajo edinstveno, kakovostno in osebno glasbeno izkušnjo. Tokrat bo za to edinstveno izkušnjo poskrbela glasbena skupina DAN D, ki prihaja v Kavarno Hiša 12. junija ob 20.00. Butični koncerti ponujajo bolj intimno in osebno… »

Christina Applegate: "Ne uživam več v življenju"

RTV Slovenija 06.06.2024
Ameriška igralka Christina Applegate je razkrila, kako je živeti z multiplo sklerozo. "Ne uživam v življenju. Ne uživam več v stvareh," je povedala in dodala, da je "ujeta v temo", ki je že dolgo ni občutila. Zato se je odločila za obisk… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem