Arhiv novic 06.06.2024

Mesec z avtoštopom in vmesnim postankom za špricer hitrejši od javnega prevoza

Necenzurirano 06.06.2024
Minister za delo, družino in socialne zadeve Luka Mesec preizkuša javni prevoz po Sloveniji. Včeraj je iz Ljubljane odpotoval v Dobrovnik ob madžarski meji in skoraj obupal. Minister za delo, družino in socialne zadeve Luka Mesec je obljubo, da bo… »

Foto: Tako izklesano in mišičasto telo ima bolgarska princesa Kalina

Necenzurirano 06.06.2024
Po dolgem času so v javnosti spet opazili princeso Kalino, ki je pritegnila številne poglede. Bolgarska princesa Kalina, ki je edina hči nekdanjega carja Simeona II. in cesarice Margarite, rojena leta 1972 v Madridu kot njun peti otrok, se redko… »

RAZKRIVAMO: Pot do zanesljive zmage desnice na EU volitvah je ...

Regional 06.06.2024
Raziskava javnega mnenja, ki jo je izvedla Agencija Odmev, kaže na zanimive premike v javnem mnenju tik pred evropskimi volitvami. SDS lahko zanesljivo računa na štiri evropske poslance, Gibanje Svoboda na dva. Po enega evropskega poslanca bi dobili… »

Skok v poletje v Termah Snovik

Domžalec 06.06.2024
Poletje je pred vrati in to pomeni, da je čas za osvežitev v zunanjem bazenu in uživanje v različnih vodnih atrakcijah! V Termah Snovik bodo že jutri, v petek, 7. junija 2024, odprli poletno kopalno sezono. Obiščete jih lahko vsak dan od 10. do 18… »

Aleksandra Golec, PU Ljubljana: Na Metelkovi oborožen napad na klub, 2.

Dnevnik 06.06.2024
Za zagotovitev objektivne obveščenosti javnosti želimo k članku z zgornjim naslovom (Dnevnik, 4. 6. 2024, avtorja Boruta Mehleta) dodati naslednje pojasnilo. Avtor članka je na policijo sicer naslovil novinarsko vprašanje glede dogodka, kjer pa ni… »

Oddaja Opus o družini Avšič, v kateri se ljubezen do glasbe goji od najzgodnejših let

RTV Slovenija 06.06.2024
Bliža se konec šolskega leta, ko se večina učencev in dijakov pripravlja na zaključne ocene, v Opusu pa bomo tokrat spoznali družino, v kateri kar trije glasbeno nadarjeni otroci opravljajo redno šolanje po izpitih. Razlog tiči v tem, da jim… »

Spremembe v šolstvu: glede predloga novele prispelo približno 40 pripomb

RTV Slovenija 06.06.2024
Na predlog novele zakona o organizaciji in financiranju vzgoje in izobraževanja, ki je bil v javni obravnavi do konca maja, je po navedbah ministrstva za vzgojo in izobraževanje prispelo približno 40 pripomb. Ministrstvo bo pripombe proučilo… »

EPP izrazil pripravljenost za sodelovanje z madžarsko opozicijsko stranko TISZA

RTV Slovenija 06.06.2024
Konservativna Evropska ljudska stranka (EPP) je pripravljena sodelovati s stranko Spoštovanje in svoboda (TISZA) madžarskega opozicijskega politika Petra Magyarja, je dejal vodja EPP-ja Manfred Weber. Magyarjevi stranki se na nedeljskih evropskih… »

Martina Batič bo prihodnje tri sezone glavna dirigentka zbora Gulbenkian na Portugalskem

RTV Slovenija 06.06.2024
Septembra bo dirigentka zbora Gulbenkian postala Martina Batič. V mednarodni fundaciji Calouste Gulbenkian s sedežem na Portugalskem so jo ob oznanitvi med drugim označili za dirigentko, ki slovi po vsestranskosti pri vodenju širokega repertoarja… »

Zvezdan Mitrović je Jasikevičiusu na novinarsko konferenco prinesel šampanjec

Dnevnik 06.06.2024
Vsaj naslednji dve sezoni bo vlogo trenerja pri Cedeviti Olimpiji opravljal 54-letni črnogorski strokovnjak Zvezdan Mitrović. Največji uspeh v karieri mu je uspel leta 2021, ko je z Monacom osvojil evropski pokal in ga popeljal v evroligo. Potem ko so… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem