Arhiv novic 06.06.2024

Izberite politika, ne kreature ali maskote

Savinjsko Šalaške 06.06.2024
Poudarek je na dveh temah – na konkurenčnosti EU in varnosti. Gre za uresničevanje koristi posameznikov, in ne spodbujanje sanj o stanovanjih v oblakih. Recept za uspeh Evrope ni v ideologiji, solidarnosti ,pravičnosti ali solidarnosti, temveč v… »

JUTRO KOT IZ NOČNE MORE: Svojega partnerja našla mrtvega na dan rojstva njunega otroka

Regional 06.06.2024
Nosečnica, ki naj bi šla v bolnišnico zaradi načrtovanega carskega reza, je na dan poroda poskušala zbuditi svojega partnerja, a je ugotovila, da je mrtev. Zgodilo se je v angleškem mestu Stretford. 40-letni Thomas Gibson je doživel srčni zastoj… »

Princ Harry zavrnil povabilo na kraljevo poroko leta

Necenzurirano 06.06.2024
Princ Harry je bil povabljen na britansko poroko leta, vendar sta se z ženinom dogovorila, da je bolje, da se poroke ne udeleži. Harry in njegov odtujeni brat, princ William, sta oba dolgoletna prijatelja Hugha Grosvenorja, vojvode Westminstrskega… »

Saša Lendero nima sreče v ljubezni, razšla se je tudi z novim

Zurnal24 06.06.2024
Spet samska. Dobro obveščeni viri so nam potrdili, da je ena naših najbolj priljubljenih pevk Saša Lendero spet samska. Naj spomnimo, da ji je po ločitvi od Mihe Hercoga, s katerim sta bila par kar 20 let, srce grel holistični terapevt Dražen… »

Izrael trdi, da so se v šoli nahajali hamasovci, Hamas nasprotno, da so umrli civilisti

Necenzurirano 06.06.2024
O današnjem izraelskem raketnem napadu na šolo v Gazi je znano le to, da je terjal življenja. Po navedbah izraelske vojske je šola služila kot oporišče za borce Hamasa. V Hamasu na drugi strani trdijo nasprotno, da so si v šoli zatočišče našli… »

#ocenjujemo Dvor Jezeršek: Generičnost kot zaščitni znak za kakovost

Dnevnik 06.06.2024
Imperij družine Jezeršek se je razširil že na kakšnih pet lokalov tako v Sloveniji kot v Avstriji. Vse gostilne, ki smo jih obiskali do zdaj, so solidne, najbolj pa nam je bila všeč prejšnji teden obiskana centrala na Brniku. Včasih, ne… »

Kako lepa nevesta in obred! Indira Ekić pokazala, kako se je poročila

Zurnal24 06.06.2024
Za poročni dan sta izbrala sredo! Naša resničnostna zvezdnica, podjetnica in spletna vplivnica Indira Ekić je pred kratkim dopust preživela na sanjskem Baliju. Že pred odhodom na rajske počitnice je namignila, da tja odhaja s prav posebnim namenom… »

Znan še zadnji polfinalist, dve veliki presenečenji v ženski konkurenci

Zurnal24 06.06.2024
V polfinalu Pariza tudi Zverev, Andrejeva in Paolinijeva. Polfinalist odprtega teniškega prvenstva Francije v Parizu je tudi Alexander Zverev. Nemec je v sredo pozno zvečer ugnal Avstralca Alexa de Minaura s 6:4, 7:6 (5), 6:4 ter se prvi lovoriki na… »

Slovenski dnevi knjige so "na preži", tako kot pisateljice in pisatelji ob iskanju novih zgodb

RTV Slovenija 06.06.2024
V številnih mestih po Sloveniji se bo v teh dneh vse vrtelo okoli knjige. Začenjajo se 29. Slovenski dnevi knjige, ki jih letos spremlja simbol lisičke in geslo Na preži, saj je danes treba biti buden, če želimo razbrati prave besede. Jedro… »

V Kranju drastično povišanje cene vrtcev

Zurnal24 06.06.2024
V Kranju se je s 1. junijem 2024 povišala cena vzgojno-varstvenih programov v vrtcih. Višje cene vrtcev v Mestni občini Kranj (MOK) so posledica več dejavnikov, med katerimi izstopajo povečanje minimalne plače, višji regres za letni dopust, višji… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem