Arhiv novic 07.06.2024

Najbolj odštekana kolesarska steza v Evropi?

Zurnal24 07.06.2024
V Frankfurtu na Maini so pri projektiranju ene glavnih kolesarskih stez v središču mesta močno pretiravali. Mestna uprava, ki jo s premočjo vodi stranka Zelenih, je 1.100 metrov sicer 1.350 metrov dolge ulice Grüneburgweg v živahnem predelu Westend… »

Razmerje moči v Evropskem parlamentu se vse bolj nagiba v desno

Necenzurirano 07.06.2024
Vse več je pozivov k povezovanju strank na skrajno desnem polu. Sodelovanju z ekstremisti se ne želita odpovedati ne Ursula von der Leyen ne Evropska ljudska stranka (EPP). Kaj se nam obeta? Devetega junija se bomo volivci in volivke po petih letih spet… »

Zaradi Maratona Franje že danes oviran promet v Ljubljani. Kje bodo zapore?

Dnevnik 07.06.2024
Od 7. do 9. junija bo potekal 43. Maraton Franja BTC City, največja rekreativna kolesarska prireditev v Sloveniji. Zaradi tekmovanja bodo zaprte ceste, po katerih bodo potekale trase. Danes, ob 16. uri, bo potekal kronometer Ljubljana – Domžale –… »

Jerneja razkrila, zakaj je prekinila Facebook stik s Kristijanom

Zurnal24 07.06.2024
Malo preden ji je pisal, je bil menda v postelji z drugo. V zadnji oddaji Poroka na drugi pogled so razčlenili tudi ozadje razmerja med Jernejo in Kristijanom. Da sta se poznala že od prej, ni skrivnost, pred šovom sta si namreč "dvorila" na… »

NLB objavil prevzemno ponudbo za vsaj 75 odstotkov delnic Addiko Bank

RTV Slovenija 07.06.2024
NLB je objavila novo ponudbo za prevzem Addiko Bank, pridobiti želi vsaj 75 odstotkov njenih delnic. Za delnico ponuja 20 evrov, zmanjšano za morebitna prihodnja izplačila dividend. Ponudba bo veljala do vključno 16. avgusta. NLB želi v banki s… »

Ta princesa ima večja bicepsa od večine moških!

Zurnal24 07.06.2024
Izklesana "v nulo". Bolgarska princesa Kalina se je rodila 19. januarja 1972 v Madridu kot hči kralja Simeona II. in njegove žene Margarite. Princesa se v javnosti pojavlja zelo redko in o njenem življenju ni znanega veliko. Diplomirala je na… »

Sandra Damijan izvoljena za novo predsednico ŽNK Radomlje

Domžalec 07.06.2024
Sandra Damijan je bila v sredo na volilnem zboru izbrana za novo predsednico Ženskega nogometnega kluba Radomlje. Za glasove članic in članov društva se je kot kandidat za predsednika kluba potegoval tudi Matej Pirc. Članice in člani Ženskega… »

KOPRSKI DIJAK Z IDEJO ZA VEČJO MOBILNOST PO MESTU: Zaživel je sistem izposoje koles (FOTO)

Regional 07.06.2024
Dijaški in študentski dom Koper je v torek, 4. junija, dobil še štiri nova kolesa. Idejo o brezplačnem "rent-a-bike" sistemu, ki bi domskim dijakom omogočil večjo mobilnost, dvignil kakovost življenja mladih v domu in hkrati doprinesel k… »

V Grčiji izginil britanski zvezdnik

Zurnal24 07.06.2024
Na grškem otoku Simi je izginil dr. Michael Mosley. Britance skrbi za zvezdnika BBC-ja in strokovnjaka za prehrano dr. Michaela Mosleyja, za katerim se je na grškem otoku Simi izgubila vsaka sled. Policija se boji, da je 67-letnik "padel z velike… »

Voden ogled Vilinskega mesta

Domžalec 07.06.2024
Jutri, v soboto, 8. junija 2024, se ob 10. uri zberemo pred Gostilno Repanšek v Homcu in odpravimo raziskovat Vilinski Homec skupaj z interpretativni vodniki. Ogledali si bomo tudi glasbeno plesno pravljico z naslovom Vilinski ples. Odpravite se na dolgo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem