Arhiv novic 07.06.2024

Tonin: NSi bo z dobrim izidom zagotovil zmago desne sredine

RTV Slovenija 07.06.2024
V NSi-ju kampanjo pred evropskimi volitvami končujejo z dobrim občutkom in optimizmom, je v izjavi za medije poudaril nosilec liste Matej Tonin. Verjame, da bo prav NSi s svojim dobrim izidom na volitvah zagotovil zmago slovenske desne sredine. "Mi smo… »

PREDAVANJE ZRS KOPER: Nevromarketing - kako se mu znanstveno približati

Regional 07.06.2024
Inštitut za vedenjsko ekonomijo ZRS Koper vabi na predavanje z naslovom 'Nevromarketing: Kako se mu znanstveno približati?', ki bo potekalo v torek, 11. junija, ob 10. uri v Centru humanističnih znanosti ZRS Koper (Kreljeva 6, Koper). Glede na nedavne… »

Cene bencina: Golob si je spet premislil, trgovci tarnajo, da jim grozi bankrot

Zurnal24 07.06.2024
Predlagana nova uredba o oblikovanju cen določenih naftnih derivatov bo močno otežila naložbe naftnih družb ter s tem zavrla njihov razvoj in zeleni prehod, opozarjajo v TZS. Dolgoročno bi lahko prišlo tudi do stečajev, posledično pa težav pri… »

Znani Slovenec priznal, da je hudo pretepel svoje dekle

Zurnal24 07.06.2024
Povsem iskreno je spregovoril tudi o najtemnejših trenutkih svojega življenja. Tomaža Gorca dobro poznajo vsi, ki so nekoč zahajali v njegovo legendarno diskoteko Africa v Trebnjem. Danes je Tomaž eden naših najbolj priljubljenih vlogerjev, ki pa ga… »

Golob in Janša, tako drugačna, a tako podobna. Si res ne zaslužimo več?

Zurnal24 07.06.2024
Zadnje soočenje, ki je bilo v četrtek na RTV Slovenija, je bilo svetla točka dogajanja pred Evropskimi volitvami. Tokrat je bilo namreč res govora o Evropski uniji, o evropskih temah in dobro podkovani in pripravljeni voditeljici in voditelj oddaje so… »

Samo Mirnik: Dialog z državnimi institucijami včasih postane monolog

RTV Slovenija 07.06.2024
Deset mesecev po uničujočih poplavah smo s pomočjo partnerjev, dobaviteljev in prijateljev na točki, ko normalno poslujemo, je v oddaji Ob osmih poudaril Samo Mirnik, izvršni direktor podjetja KLS-ja Ljubno. Potem ko je avgusta lani deroča Savinja… »

Na Trojanah se je valil dim iz vozila

Domžalec 07.06.2024
Danes, 7. junija 2024, okoli pol 11. ure dopoldne so bili poklicni gasilci Centra za zaščito in reševanje Domžale obveščeni o dimu, ki se je valil iz osebnega vozila. Bogdan Potočnik vodja intervencije CZR Domžale nam je povedal, da so se, takoj… »

#intervju Blaž Lukan, selektor Borštnikovega srečanja: Večina predstav letos govori o nasilju

Dnevnik 07.06.2024
Jutri se začenja tekmovalni program Borštnikovega srečanja. Za nagrade, ki jih bo 16. junija podelila strokovna žirija, se poteguje 12 predstav, ki jih je izbral selektor in dramaturg Blaž Lukan. Poleg tekmovalnega programa letos poteka tudi pester… »

Ženska, ki naj bi navdihnila serijo Baby Reindeer, toži Netflix

RTV Slovenija 07.06.2024
Ženska, ki se je identificirala kot navdih za lik Marthe Scott v Netflixovi izjemno uspešni mini seriji Baby Reindeer, je vložila 156-milijonsko tožbo proti velikanu pretočnega predvajanja. Platformi očita vrsto laži in zavajanj ter tudi zlorabo… »

PAPEŽ PRIHAJA V TRST: S kom vse se bo srečal?

Regional 07.06.2024
Do obiska papeža Frančiška v Trstu je le še mesec dni. Vatikanske oblasti so v četrtek razkrile nekaj podrobnosti o njegovem obisku, ki bo sklenil 50. Socialni teden italijanskih katoličanov. Frančišek bo drugi visoki gost na večdnevni… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem