Arhiv novic 07.06.2024

Madžar prevažal šest državljanov Turčije

Savinjsko Šalaške 07.06.2024
Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 229 klicev občanov. 62 klicev je bilo interventnih. 19 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 5 s področja mejnih zadev in tujcev, 30 s področja… »

KAKŠNO JE KEMIJSKO IN EKOLOŠKO STANJE NAŠEGA MORJA? Glavnemu onesnaževalcu se poleti pridruži še navtični turizem

Regional 07.06.2024
Slovensko morje kljub prisotnosti določenih onesnaževalcev, kot sta pomorski promet in navtični turizem, ni pretirano onesnaženo, so pojasnili na Morski biološki postaji Piran. Na Agenciji RS za okolje (Arso) ocenjujejo, da sta kemijsko in ekološko… »

ŠVED PRIŠEL PO TUJCE V NAŠ AZILNI DOM, V AVTO JIH JE NABASAL 14: Pot se je končala že v Postojni

Regional 07.06.2024
Včeraj ob 20.11 so policisti na izvozu iz avtoceste v Postojni kontrolirali osebni avtomobil Chrysler Voyager, švedskih registrskih oznak, ki ga je vozil 46-letni državljan Švedske. Policisti so ugotovili, da slednji v vozilu prevaža 14 tujcev, ki so… »

Pozor, prometna nesreča: Kaos na gorenjski avtocesti

Zurnal24 07.06.2024
Gorenjska avtocesta je zaradi prometne nesreče zaprta med predorom Šentvid in razcepom Koseze, v delovni zapori proti Ljubljani. Pozor, če se iz Gorenjske odpravljate proti Ljubljani. Pri predoru Šentvid je zaradi prometne nesreče nastal dolg zastoj… »

Vreme kaže zobe: Popoldne napovedana toča

Zurnal24 07.06.2024
Popoldne se bodo ponekod pojavljale nevihte, ki lahko s seboj prinesejo točo in močnejše sunke vetra. Po mirnem in pretežno sončnem dopoldnevu nas popoldne čaka vremensko bolj pestro dogajanje. Nevihte bodo nastajale predvsem na severu in… »

OBVESTILO OBJAVLJEN JE 1. JAVNI POZIV ZA RIBIŠKI LAS SAVINJSKE REGIJE

Savinjsko Šalaške 07.06.2024
Lokalna akcijska skupina za ribištvo Savinjske regije (LASR SR) je dne 03.06.2024 objavila 1. javni poziv za izbor operacij v okviru Strategije lokalnega razvoja LASR SR v letu 2024 iz Evropskega sklada za pomorstvo, ribištvo in akvakulturo (ESPRA)… »

Slonica Ganga dobila čisto svoj bazen

Domžalec 07.06.2024
V Živalskem vrtu v Ljubljani že od konca leta 1977 prebiva slonica Ganga, ki je ena izmed najbolj prepoznavnih tamkajšnjih živali. Nedavno so oskrbniki sklenili, da ji polepšajo vsakdan in zgradijo pravi “slonji” bazen. Ob prihodu v Živalski vrt… »

Poroka na prvi pogled: Katja razkrila, kaj se ji je zgodilo pri 17 letih

Zurnal24 07.06.2024
O podrobnostih dogodka ni želela govoriti. Katja je med zadnjo ceremonijo pojasnila razloge za svojo jezo do Matica. Spomnimo se, da je Katjo skozi celotni šov motilo, da je Matic v stanovanju drugačen kot pred kamero. Obtožila ga je, da je vzkipljiv… »

"Ljubezen je v tem svetu vedno bolj napaka. Nekaj, česar se ne da načrtovati."

RTV Slovenija 07.06.2024
"V novinarstvu je treba biti zelo iskren do sebe. Ko nekaj ni v redu, je treba to povedati, priznati in se opravičiti. Več bi se morali pogovarjati o napakah, s tem krepimo novinarstvo," je prepričana Suzana Lovec. V podkastu Številke se v deseti… »

William in Harry prejela tragično vest o smrti

Zurnal24 07.06.2024
Brat princese Diane in njegova soproga sta izgubila pomembnega člana družine. Brat princese Diane, Charles Spencer, in njegova soproga Karen sta se morala posloviti od pomembnega člana družine. Pretekli torek je v Kanadi namreč umrl Karinin oče… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem