Arhiv novic 07.06.2024

Poletna podjetniška šola z AI

Domžalec 07.06.2024
Kaj imajo skupnega laboratorij, zemljevid in mikroskop? Vse to so tehnike, ki ti lahko pomagajo pri razvoju tvoje podjetniške ideje! Poletna podjetniška šola je odlična priložnost, da se naučiš tehnik in metod, ki ti bodo pomagale razvijati tvoje… »

Hči Brada Pitta brez očetovega priimka

Dnevnik 07.06.2024
Odnosi Brada Pitta z njegovimi otroki se vse bolj ohlajajo, odkar je njegova nekdanja žena Angelina Jolie leta 2016 prvič uradno sprožila postopek ločitve, ki še danes ni končan. Da se bo odpovedala očetovemu priimku, se je na svoj 18. rojstni dan… »

Padel bo rekord evropskih volitev: komu to ustreza in komu ne

Necenzurirano 07.06.2024
Še nikoli v zgodovini Slovenije se evropskih volitev ne bo udeležilo tolikšno število ljudi. Kaj to pomeni za stranke desnega in levo-liberalnega pola? In zakaj bodo te volitve tako drugačne od tistih iz leta 2019? Več ljudi, manj glasov za desne… »

S premierjem Golobom o reformi EU, reviziji zelenega prehoda, legalizaciji migracij in o kajenju marihuane v najstniških letih

Necenzurirano 07.06.2024
Ali bo na evropskih volitvah res prišlo do napovedanega zasuka v populistično-desne vode? Desni populizem razbija Evropo in ogroža temeljne vrednote demokracije, pravi premier Robert Golob, ki vseeno ostaja optimist in meni, da moramo to preprečiti… »

Horoskop za petek, 7. junija

Necenzurirano 07.06.2024
Sonce je danes v dvojčkih, Luna je v dvojčkih, ob 14.41h preide v raka. OVEN – Prihajajo napetosti, od vas se bo zahtevalo več, kar vas bo jezilo in vznemirjalo. Sedaj ni čas za počitek, ampak za akcijo, če se boste tega držali, boste uspešni… »

Klofuta, ki peče

Domžalec 07.06.2024
Dobro jutro vsem vam iz domžalske občine. In dobro jutro vsem vam iz preostalih slovenskih 211 občin. Ste dobro spali? Marsikdo med nami ni. Po lastni krivdi. Pred časom me je nek znanec, ki sicer redno spremlja zapise na mojem Facebook profilu… »

Svetovalec predsednika vlade

Dnevnik 07.06.2024
Povej mi, kdo ti svetuje, in povem ti, kdo si, pravi stara praslovanska modrost. Da je nekdanjemu predsedniku države svetoval petinosemdesetletnik, ki je v življenju služil vsem mogočim vladarjem in bil vseh možnih nazorov, je o predsedniku morda… »

Cukrarna: Skupno življenje Ulaya in Marine Abramović

Dnevnik 07.06.2024
Prihodnje leto bo v Cukrarni po vsej verjetnosti najodmevnejši dogodek v tem prostoru doslej, in sicer otvoritev obsežne razstave o skupnem življenju in ustvarjanju Ulaya ter Marine Abramović. 30. november 2025, dan, ko imata tako Ulay kot Marina… »

Beckham in kralj Karel III. kramljala o čebelah

Dnevnik 07.06.2024
Med pandemijo, ko so številni na novo odkrili naravo, se začeli ukvarjati s športom ali se učili peči bananin kruh, je tudi David Beckham odkril novo strast – čebelarstvo. Ljubezen do svojega novega konjička je nedavno delil z angleškim kraljem… »

Murdoch pri 93 letih petič dahnil da

Dnevnik 07.06.2024
Medijski mogotec Rupert Murdoch se je pri 93 letih petič zaobljubil, tokrat je večno zvestobo obljubil ruski upokojeni molekularni biologinji Eleni Žukovi. Potem ko se je Murdoch, ustanovitelj desno usmerjene ameriške televizijske mreže Fox, lani… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem