Arhiv novic 10.06.2024

Spremljajte nogometno vročico EURO 2024 na televizorjih Hisense

RTV Slovenija 10.06.2024
Le nekaj dni nas še loči od uradnega začetka nogometnega prvenstva. Ste pripravljeni? Če si tekem ne boste ogledali v živo, pa je skoraj nujno, da si jih ogledate na čim večjem in čim bolj kakovostnem televizorju – tako boste lahko doživeli… »

Vabilo na otvoritev Bazena Prebold

Savinjsko Šalaške 10.06.2024
V soboto, 15.6.2024 lepo vabljeni na otvoritev bazena Prebold. Med 9. in 19.00 uro bo vami bo Radio Fantasy.… »

Analiza evropskih volitev: Ključ za zajezitev skrajne desnice je v rokah EPP

Dnevnik 10.06.2024
Evropske volitve so na ravni EU prinesle premik v desno. Ne le, da je Evropska ljudska stranka uspela utrditi svoj položaj in je kot edina od velikih etabliranih strank svoj rezultat izboljšala, močno se je okrepila tudi skrajna desnica. Pa to ne… »

Horoskop za ponedeljek, 10. junija

Necenzurirano 10.06.2024
Sonce je v dvojčkih, Luna je v levu. OVEN – V ljubezni preveč slepomišite, namesto da bi izkoristili zlato priložnost. Preverite stroške in boste mirnejši. Morda ugotovite še nekaj napak, ki bi jih lahko odpravili. BIK – Marsikaj se rešuje in… »

Mlade Radomljanke državne podprvakinje

Domžalec 10.06.2024
Državno prvenstvo za deklice do 13 let se je po osmih turnirjih rednega dela sezone zaključilo s finalnim turnirjem v soboški Fazaneriji. Rumenosrčna zasedba trenerke Tije Vrhovnik si je z zmago v zahodni skupini priigrala uvrstitev v polfinale… »

NJIHOVO POSLANSTVO JE POMAGATI SOČLOVEKU: Člani Srbskega društva Primorje navdihujejo in premikajo meje (FOTO)

Regional 10.06.2024
Leta 2021 se je nekaj pravoslavnih vernikov z Obale združilo z namenom, da bi pomagali svojim ljudem, ki potrebujejo pomoč. V ta namen so ustanovili Srbsko društvo Primorje, s sedežem v Kopru. Humanitarna ideja, ki je prerasla v prijetno zgodbo, se je… »

Knjiga spominov, ki razkriva, kako je bilo odraščati z Elvisom Presleyjem

RTV Slovenija 10.06.2024
Oktobra bo izšla knjiga spominov hčerke legendarnega glasbenika Elvisa Presleyja. Spomine Lise Marie Presley, ki je umrla januarja lani, z naslovom From Here to the Unknown je dokončala njena hči, igralka Riley Keough. Presley je po smrti v 54. letu… »

Janša štiri, Golob dva, Evropa pa v desno

Necenzurirano 10.06.2024
Glavno sporočilo evropskih volitev je, da so Evropejci vse bolj nezadovoljni z lastnimi političnimi elitami. Janez Janša si je nalepil obliž na vse rane iz supervolilnega leta 2022, Robertu Golobu pa je uspel rezultat, ki mu še nekaj mesecev nazaj v… »

"SDS je zmagovalka, a to ne pomeni, da bo zmagovalka parlamentarnih volitev!"

Zurnal24 10.06.2024
Svoboda s skromnim rezultatom na evropskih volitvah, a s štirikratno zmago na referendumih. SDS medtem podvojil število mandatov v Bruslju. Kaj so pravzaprav sporočili volivci? "Menim, da posebnega presenečenja volitev niti ni, morda se je vendarle… »

Artur Štern zaradi bolezni nehal s pijančevanjem

Zurnal24 10.06.2024
To je razlog, da je Artur Štern nehal s pijančevanjem. Artur Štern nikoli ni skrival, da ima pijačo zelo rad in zato ni videl razloga, da bi s tem početjem prenehal. Do nedavnega, ko ga je v to prisililo zdravje. Štern je za Žurnal24 razkril, da se… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem