Arhiv novic 10.06.2024

Odrešitev za začetnike na Tribeci: "Že med filmom je postalo jasno, da bo odziv zelo pozitiven"

RTV Slovenija 10.06.2024
Na znamenitem filmskem festivalu Tribeca na Manhattnu v New Yorku je svetovno premiero doživel celovečerec Sonje Prosenc, naslovljen Odrešitev za začetnike, ki govori o komični disfunkcionalnosti odnosov v na videz popolni meščanski družini… »

Sean Combs - Diddy zaradi fizičnega napada ostal brez častne diplome

RTV Slovenija 10.06.2024
Upravni odbor Univerze Howard je soglasno glasoval za odvzem častne diplome raperju Seanu Combsu - Diddyju z besedami, da "ni več vreden, da bi nosil najvišjo čast institucije". Univerza bo vrnila Combsov prispevek v višini milijona ameriških… »

Najboljši Nostradamus bo dobil televizor!

RTV Slovenija 10.06.2024
Tudi med evropskim prvenstvom v nogometu vas bo spremljal Nostradamus, priljubljena aplikacija, v kateri napovedujete izide in tekmujete z drugimi uporabniki. Prijavite se! Začelo se bo v petek ob 21.00. Mirne vesti in brez strahu pred izgubo stavnega… »

Slovenija osebno

Gorenjski glas 10.06.2024
»Sva arhitekta, popotnika, ljubitelja arhitekture, umetnosti, zgodovine, narave in dobre hrane. Rada se tudi potepava naokoli in raziskujeva izpostavljene pa tudi tiste bolj skrite kotičke naše zanimive dežele. Že od študentskih let piševa o… »

MED NAJBOLJŠIMI MLADIMI JADRALCI V EVROPI: Obalna posadka se je domov vrnila z bronasto kolajno (FOTO)

Regional 10.06.2024
Na Češkem se je včeraj zaključilo mladinsko evropsko prvenstvo za 49er FX, na katerem je pod trenerskim vodstvom Sandija Dekleve tretje mesto in bronasto kolajno osvojila posadka Svit Dujmovič Šterpin (JK Pirat) in Maj Petrič (JK Jadro Koper)… »

Logopedi praznovali dvajset let

Gorenjski glas 10.06.2024
Društvo logopedov Slovenije (DlogS) je prostovoljno, samostojno in strokovno združenje logopedov, ustanovljeno 20. maja 2004. Ustanovitev je bila odgovor na dolgoletno potrebo po samostojnem reševanju in zastopanju poklicnih interesov logopedov v… »

Veteran skokov v vodo

Gorenjski glas 10.06.2024
Jeseničan Egon Kepic je naš edini tekmovalec v skokih s stolpa v vodo, ki tekmuje v veteranski kategoriji. Na letošnjem svetovnem masters prvenstvu v Dohi v Katarju je v svoji kategoriji od 55 do 60 let osvojil odlično peto mesto. Skoki v vodo s… »

Švica: Udeležbo na mirovnem vrhu o Ukrajini napovedalo 90 držav in organizacij

RTV Slovenija 10.06.2024
Švicarska vlada je sporočila, da je do zdaj svojo udeležbo na mirovnem vrhu o Ukrajini, ki bo potekal 15. in 16. junija v Luzernu, napovedalo 90 držav in organizacij. Rusija na vrh ni vabljena. Švica je sporočila, da bodo na vrhu skušali "skupaj… »

Tako dramatičnega trenutka v slovenski volilni zgodovini še ni bilo

Zurnal24 10.06.2024
Boj med SD in SLS do zadnjega preštetega glasu. Za zadnji slovenski sedež v Evropskem parlamentu sta se praktično do zadnjega preštetega glasu bojevali SD in SLS. Šele okrog enih zjutraj je bilo približno jasno, ali bo šel v Bruselj Matjaž Nemec… »

Totalen kaos: protestnemu odhodu z igrišča sledil vdor navijačev

Zurnal24 10.06.2024
Tekma je bila naposled odpovedana. Ključni derbi v najmočnejši nigerijski nogometni ligi med vodilnima ekipama Enugu Rangers in Enyimbo je bil v nedeljo zvečer prekinjen, potem ko so sodniki domači ekipi dosodili enajstmetrovko, gostje pa so odšli z… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem