Španija

Znani bobni za olimpijski košarkarski turnir

RTV Slovenija 15.03.2024
Pred vrati je žreb za olimpijski košarkarski turnir, ki ga bodo z zanimanjem spremljali tudi slovenski košarkarski navdušenci. Zmagovalec kvalifikacijskega turnirja v Grčiji, na katerem se bo bojevala tudi Slovenija, bo uvrščen v četrti boben… »

Po bledi predstavi Zormanove čete bo v Granollersu odločala nedelja

Delo 15.03.2024
Slovenska moška rokometna reprezentanca je na olimpijskem kvalifikacijskem turnirju v Granollersu gladko izgubila z domačini Španci. Slovenska moška rokometna reprezentanca je v 2. kolu olimpijskega kvalifikacijskega turnirja v Granollersu izgubila z… »

Jan Oblak gre v Dortmund

Dnevnik 15.03.2024
Žreb četrtfinalnih parov nogometne lige prvakov je odločil, da se bo slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak z Atleticom Madrid pomeril z Borussio Dortmund. Najspektakularnejši bo derbi med Realom Madrid in Manchestrom Cityjem. Trije klubi iz… »

V četrtfinalu obračun zadnjih dveh evropskih prvakov: Real Madrid izziva Man City

RTV Slovenija 15.03.2024
Roka Johna Obija Mikla je na žrebu četrtfinala Lige prvakov prinesla derbi Real Madrid – Manchester City, kar je obračun zadnjih dveh evropskih prvakov. Kapetan Slovenije Jan Oblak bo z Atleticom igral proti Borussii iz Dortmunda. Žreb zaključnih… »

Duhovnik zaradi nevednosti naročil preplesk spominsko zaščitenih 300 let starih fresk

RTV Slovenija 15.03.2024
Negodovanje tamkajšnjih prebivalcev, preiskava regionalne vlade Kanarskih otokov in primerjava z drugimi amaterskimi restavratorskimi podvigi v Španiji so sledili nesrečnemu podvigu duhovnika, ki je naročil prepleskanje 300 let starih cerkvenih fresk… »

ŽREB V četrtfinalu Lige prvakov spektakel Manchester City proti Realu; v Evropski ligi odprta pot do finala Liverpool –…

Dnevnik 15.03.2024
V švicarskem Nyonu, na sedežu Evropske nogometne zveze (Uefa), so izžrebali četrtfinalne in posledično tudi polfinalne pare letošnje nogometne Lige prvakov, ki bodo določili pot do zmagovalca tega prestižnega tekmovanja v finalu 1. junija na… »

Srhljivka s srečnim koncem, močno diši po Parizu; Zorman: Zmaga s karakterjem

Delo 15.03.2024
Naši rokometaši so po 19:15 doživeli kolaps, a uprizorili preobrat z Brazilijo. Janc, Ferlin in Novak junaki drame v Granollersu. S Španci za potrditev OI. V nadaljevanju preberite: Še ena srhljivka s srečnim koncem. Slovenski rokometaši so z eno… »

Zarabec prepričan: Lažje bomo igrali s Španci, kot smo z Brazilci

RTV Slovenija 15.03.2024
Po dramatičnem in srečnem preobratu ter zmagovitem golu v zadnjih sekundah tekme proti Brazilcem čaka Slovence nocoj obračun s Španci. Zmagovalec tekme ob 21.00 v Granollersu se bo že razveselil uvrstitve na poletne olimpijske igre v Parizu. Če je… »

Številni bi podprli umetno gojeno meso, kmetijstvo ogorčeno

Necenzurirano 15.03.2024
Meso iz bioreaktorjev v EU še ni dovoljeno. Glede na rezultate ankete bi pa to podprla večina Avstrijcev. Kmetijstvo je ogorčeno. Raziskava neprofitne organizacije "Good Food Institute Europe", po kateri 63 odstotkov Avstrijcev podpira odobritev… »

Zveza Nato: velika večina članic ne dosega ciljev glede obrambnih izdatkov

Dnevnik 14.03.2024
Generalni sekretar Nata Jens Stoltenberg je danes v Bruslju ob predstavitvi letnega poročila izpostavil, da velika večina držav članic zveze Nato lani ni dosegla cilja zavezništva glede obrambnih izdatkov v višini dveh odstotkov BDP. Kot je razvidno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem