Španija

Tadej Pogačar se je v dežju in mrazu zlahka otresel tekmecev

Dnevnik 19.03.2024
Najboljši kolesar na svetu Tadej Pogačar je zanesljivo dobil drugo etapo dirke po Kataloniji. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Emirates) se je prvič v sezoni soočil s pravo gorsko etapo. Doslej je nastopil le na klasikah Strade Bianche in… »

Slovenci spoznali potencialne tekmece na olimpijskih igrah

Zurnal24 19.03.2024
Mednarodna košarkarska zveza Fiba je na svojem sedežu v Miesu v Švici izžrebala skupine za letošnji olimpijski turnir v Parizu tako v moški kot ženski konkurenci. Če se slovenski moški vrsti uspe skozi kvalifikacijski turnir prebiti na OI, se bo… »

Zorman: Ne zavedamo se še, občutek je, kot da bi se uvrstili na turnir pri Zidanem Mostu

RTV Slovenija 19.03.2024
"Sodimo med peto in deseto mesto na svetu. Če imamo dober dan, se lahko borimo tudi za odličja," je na dnevu odprtih vrat, ki ga je prvič pripravila Rokometna zveza Slovenija, dejal selektor moške reprezentance Uroš Zorman. Slovenski rokometaši so… »

Luka Dončić in soigralci dobili morebitne tekmece v Parizu

Delo 19.03.2024
Mednarodna košarkarska zveza Fiba je na svojem sedežu v Miesu v Švici izžrebala skupine za letošnji olimpijski turnir v Parizu. Mednarodna košarkarska zveza Fiba je na svojem sedežu v Miesu v Švici izžrebala skupine za letošnji olimpijski turnir… »

Mala električna škoda s 400 kilometri dosega in 490-litrskim prtljažnikom

Finance.si 19.03.2024
Cena male škode epiq bo okoli 25 tisoč evrov, obljubljajo pri Škodi, izdelana bo v Španiji poleg podobno zasnovanih avtomobilov znamk Cupra in Volkswagen.… »

Mala električna škoda s 400 kilometri dosega in 490-litrskim prtljažnikom

Finance.si 19.03.2024
Cena male škode epiq bo okoli 25 tisoč evrov, obljubljajo pri Škodi, izdelana bo v Španiji poleg podobno zasnovanih avtomobilov znamk Cupra in Volkswagen.… »

Dolenec se je zahvalil Špancem

Dnevnik 19.03.2024
Izbranci Uroša Zormana so si v nedeljo na kvalifikacijskem turnirju za rokometaše v španskem Granollersu zagotovili nastop na četrtih olimpijskih igrah. Doslej najvišja uvrstitev je šesto mesto pred osmimi leti v Riu de Janeiru, nasprotnike za… »

Slovenski rokometaši v četrtem bobnu s Francozi

RTV Slovenija 18.03.2024
Mednarodna rokometna zveza je po koncu kvalifikacij za olimpijske igre določila bobne. Slovenija je pristala v četrtem skupaj z branilci naslova in gostitelji Francozi. Žreb bo 16. aprila. V prvem bobnu sta Danska in Španija, v drugem Hrvaška ter… »

Pariz 2024, prihajamo! Slovenci četrtič na olimpijskih igrah

Delo 17.03.2024
Slovenska rokometna reprezentanca je v Granollersu premagala Bahrajn in se s pomočjo Špancev uvrstila na olimpijske igre. Igralci: Nismo še rekli zadnje! Sijajen razplet v Granollersu! Rokometaši Uroša Zormana so postali prva reprezentanca Slovenije… »

Slovenija izpolnila cilj s špansko pomočjo

Dnevnik 17.03.2024
Slovenska moška rokometna reprezentanca je na svoji zadnji tekmi olimpijskih kvalifikacij v skupini 1 premagala Bahrajn z 32:26. Njihova usoda je bila nato v rokah Španije, ki je z zmago z 28:26 proti Braziliji Sloveniji četrtič priigrala olimpijsko… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem