Španija

Slovenija izpolnila cilj s špansko pomočjo

Dnevnik 17.03.2024
Slovenska moška rokometna reprezentanca je na svoji zadnji tekmi olimpijskih kvalifikacij v skupini 1 premagala Bahrajn z 32:26. Njihova usoda je bila nato v rokah Španije, ki je z zmago z 28:26 proti Braziliji Sloveniji četrtič priigrala olimpijsko… »

Zorman se je po uvrstitvi na olimpijske igre "kar malce zjokal"

RTV Slovenija 17.03.2024
"Danes se počutim zelo olimpijsko," je po zmagi Španije nad Brazilijo, kar je pomenilo uvrstitev Slovenije na olimpijske igre v Parizu, povedal selektor moške rokometne reprezentance Uroš Zorman. "Če sem iskren, sem se na koncu kar malce zjokal."… »

Slovenski rokometaši četrtič na olimpijskih igrah!

RTV Slovenija 17.03.2024
Slovenski rokometaši so se uvrstili na olimpijske igre! V zadnjem krogu kvalifikacijskega turnirja za OI so ugnali Bahrajn (32:26), njihova uvrstitev na športni dogodek leta pa je bila odvisna od Španije, ki ni dovolila presenečenja Braziliji (28:26)… »

PO MUČNEM ČAKANJU NA RAZPLET: Španska zmaga slovenskim rokometašem zagotovila olimpijsko vozovnico (FOTO)

Regional 17.03.2024
Španski rokometaši so na zadnji tekmi olimpijskih kvalifikacij v Granollersu danes premagali Brazilijo z 28:26 (14:14) in se kot zmagovalci turnirja uvrstili na olimpijske igre v Parizu. Olimpijska vozovnica pa je s tem pripadla tudi Sloveniji, ki bo… »

Slovenija opravila svoj del posla, zdaj odvisna od drugih

Zurnal24 17.03.2024
Slovenska rokometna reprezentanca je premagala Bahrajn z 32:26 (17:12) in si odprla vrata za nastop na OI v Parizu. Slovenska moška rokometna reprezentanca je zadnji dan olimpijskega kvalifikacijskega turnirja v Granollersu premagala Bahrajn z 32:26… »

Premik ure, zaradi katerega je Španija drugačna

Delo 17.03.2024
Zakaj Španci praviloma kosijo in večerjajo dve uri kasneje od večjega dela Evrope? V nadaljevanju preberite: Španci si praviloma čas za kosilo in večerjo vzamejo dve uri kasneje kot dobršen del Evrope. Osrednji obrok dneva je običajno na vrsti od… »

Dan D v Granollersu, Blagotinšek: Z Bahrajnom na glavo; Janc zaupa Špancem

Delo 17.03.2024
Nedelja bo dala šest potnikov na OI v Parizu, Slovenija mora premagati Bahrajn, Brazilija ne sme Španije. Zorman: Ni tragedije, opraviti moramo svoj posel. Vse štiri rokometne reprezentance na kvalifikacijskem turnirju 1 za olimpijske igre v… »

Slovenci izgubljeni v labirintu napak, toda pot v Pariz je še vedno prehodna

Delo 16.03.2024
Slovenski rokometaši so proti Špancem pokazali najslabšo predstavo pod Urošem Zormanom, o udeležencih OI se bo odločalo jutri, ko bo treba premagati Bahrajn. V nadaljevanju preberite: Ni bilo velikega podviga v Granollersu, ravno obratno. Slovenski… »

Slovenski rokometaši izgubili s Španci, odločitev o Parizu v nedeljo

Dnevnik 16.03.2024
Slovenska moška rokometna reprezentanca je na olimpijskem kvalifikacijskem turnirju v Granollersu danes izgubila z domačini Španci z 22:32 (13:20). Četa Uroša Zormana kljub porazu ohranja možnosti za pot v Pariz. Na nedeljski tekmi bo šla po zmago… »

Španci po medlem začetku Slovencem hitro odvzeli voljo

RTV Slovenija 15.03.2024
Slovenska moška rokometna reprezentanca je na olimpijskem kvalifikacijskem turnirju v Granollersu morala priznati premoč gostiteljem Špancem, ki so slavili z 32:22. Odločitev o dveh potnikih za OI, med katerimi je tudi Slovenija, bo znana v nedeljo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem