Španija

Galaktiki si želijo maščevanja

Dnevnik pred 22 dnevi
S tekmama Real Madrid – Manchester City in Arsenal – Bayern Münich se začenjajo boji za vstop v polfinale letošnje nogometne lige prvakov. V uvodnih dvobojih izrazitega favorita ni. Nogometna liga prvakov je z naskokom najbolj zanimivo nogometno… »

Prado iz mivke dela gradove, Tim Gajser za njim

Delo pred 24 dnevi
Slovenski as v tretji dirki SP na Sardiniji ponovno moral priznati boljšo dnevno formo svetovnega prvaka. V nadaljevanju preberite: Tim Gajser je zelo dobro začel letošnjo sezono svetovnega prvenstva v motokrosu v razredu MXGP. Na treh dirkah… »

Motokros: Aktualni svetovni prvak ostaja nerešljiva uganka za Gajserja

Dnevnik pred 24 dnevi
Slovenski motokrosist Tim Gajser se je na dirki za VN Sardinije izkazal z drugim mestom. Boljši je bil le Španec Jorge Prado. Petkratni svetovni prvak Tim Gajser je na zahtevni mivkasti progi Le Dune na Sardiniji potrdil, da je vse boljši na tej, njemu… »

Gajser drugi v kvalifikacijah Sardinije

Delo pred 25 dnevi
V Rioli Sardu je zaostal le za svetovnim prvakom v razredu MXGP Jorgejem Pradom. Motokrosist Tim Gajser je bil drugi v kvalifikacijah tretje dirke svetovnega prvenstva. V Rioli Sardu na Sardiniji ga je premagal le aktualni prvak razreda MXGP, Španec… »

Takšno je stanje Rogličevega kolega po hudi nesreči

Zurnal24 pred 27 dnevi
Znane so prve konkretne informacije o stanju kolesarja Bore-hasngrohe, ki je bil v sredo udeležen v prometno nesrečo. Nemec Lennard Kämna, kolesar moštva Bora-hansgrohe, je po prometni nesreči na sredinem treningu na Kanarskih otokih v stabilnem… »

TONI VODIŠEK OLIMPIJSKO SEZONO ODPIRA V MALLORCI: "Takšnih valov pri nas v Kopru tudi burja ne prinese" (FOTO)

Regional pred 29 dnevi
V Palmi na španskem otoku Mallorca kajtar Toni Vodišek začenja s prvim tekmovanjem za svetovni pokal v formuli kite v letošnji olimpijski sezoni. Prvi dan je v izjemno razburkanem morju kajtal do 8., 14. in 1. mesta na uvodnih treh regatah. "Ni bilo… »

Premier Sanchez: Španija bo Palestino priznala do julija

RTV Slovenija pred 29 dnevi
Španski premier Pedro Sanchez, ki se trenutno mudi na bližnjevzhodni turneji, je dejal, da bo Španija neodvisnost Palestine priznala do julija. Sanchez se bo med turnejo ustavil v Jordaniji, Katarju in Savdski Arabiji. Po poročanju španskih medijev… »

Španska policija lani med drugim zasegla nilske krokodile in burmanskega pitona

RTV Slovenija pred 31 dnevi
Specializirana policija za divje živali v vzhodni Španiji je v preteklem letu zasegla številne eksotične ogrožene živali, vključno s parom nilskih krokodilov, afriško ostrogasto želvo, težko 25 kg, in dvometrskim burmanskim pitonom. Policijski… »

Subvencije za letala, za vlake ne – Belgija želi v EU-ju spodbuditi uporabo nočnih vlakov

RTV Slovenija pred 31 dnevi
Belgija v času predsedovanja Svetu Evropske unije želi, da se tudi druge države članice EU-ja osredotočijo na povezovanje večjih evropskih mest z nočnimi vlaki. Za uresničitev te vizije morajo železniške povezave postati boljše in cenejše za… »

Hrvaška s še petimi evropskimi državami kupuje 20 novih protipožarnih letal

RTV Slovenija pred 31 dnevi
Hrvaška skupaj s še petimi evropskimi državami kupuje 20 novih protipožarnih letal. S kanadskim podjetjem, ki jih bo izdelalo, so pogodbo podpisali ta teden, denar pa namenili iz evropskih sredstev. 105 milijonov evrov vredna dva nova kanaderja bo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem