Albanija

Novo v primeru smrti mame in treh otrok

Zurnal24 pred 3 dnevi
V preiskavi tragičnega dogodka, v katerem so umrli 39-letna ženska in njeni trije otroci, se je zgodil preobrat. Pred nekaj dnevi smo poročali o tragičnem dogodku iz Albanije, ko je mama treh otrok - 39-letna Alma Arazi končala svoje in življenje… »

Znana je še druga deseterica finalistov, med njimi pričakovano tudi Izraelka Eden Golan

RTV Slovenija pred 8 dnevi
Gledalke in gledalci po Evropi (in svetu) so izbrali še drugih deset evrovizijskih finalistov – to so Latvija, Avstrija, Nizozemska, Norveška, Izrael, Grčija, Estonija, Švica, Gruzija in Armenija. V drugem polfinalnem izboru so se za uvrstitev v… »

Od Malte do Nizozemske – katera evrovizijska skladba vam gre najbolj v uho?

RTV Slovenija pred 7 dnevi
Združeni v glasbi je moto Evrovizije. In nocojšnji drugi polfinale je združil glasbenike od Malte do Nizozemske. Kako so peli? In katera skladba vam je najbolj ostala v ušesih? V drugem polfinalnem izboru so se za uvrstitev v evrovizijski finale… »

Alma z otroki skočila v smrt zaradi nezvestega moža

Necenzurirano pred 8 dnevi
Alma Arazi naj bi se skupaj s tremi otroki v reko Bojano pognala zaradi maščevanja možu, ki je domov želel pripeljati ljubico. Policija v Albaniji še vedno išče 39-letno Almo Arazi, ki je s tremi majhnimi otroki skočila v reko Bojano, truplo… »

Tragedija brez primere: mama s tremi otroki skočila v reko

Zurnal24 pred 11 dnevi
Družinska tragedija: mama se je skupaj s tremi otroki vrgla v reko, truplo najstarejše deklice je našel ribič, preostale še iščejo. Kakšna tragedija v Albanija. 39-letnica iz Skadarja naj bi se zaradi družinskega nasilja skupaj s tremi otroki… »

Europol v mednarodni operaciji razbil mrežo prevarantskih klicnih centrov v Evropi

RTV Slovenija pred 14 dnevi
Policisti več držav so v sodelovanju z Europolom razbili veliko mrežo prevarantskih klicnih centrov v Evropi. V teh klicnih centrih so opravili na tisoče klicev, s katerimi so poskušali ogoljufati ljudi. Za goljufije so do zdaj osumili 39 ljudi, že… »

Europol v mednarodni operaciji razbil mrežo goljufivih klicnih centrov v Evropi

Dnevnik pred 14 dnevi
Policisti več držav so v sodelovanju z Europolom razbili veliko mrežo goljufivih klicnih centrov v Evropi. V teh klicnih centrih so opravili na tisoče klicev, s katerimi so poskušali prevarati ljudi. Za goljufije so doslej osumili 39 ljudi, že… »

Novinarji italijanskega RAI-a zaradi politizacije napovedali stavko

RTV Slovenija pred 21 dnevi
Novinarji italijanske javne radiotelevizije RAI so napovedali enodnevno stavko, ki jo nameravajo izvesti na začetku prihodnjega meseca. Kot razlog so navedli zaskrbljenost zaradi poskusov politizacije pod desno vlado premierke Giorgie Meloni. Stavka je… »

Enajst predsednikov vnovič podprlo Aleksandra Čeferina

Delo pred 29 dnevi
Tirana je bila prizorišče srečanja voditeljev nacionalnih nogometnih zvez iz širše regije jugovzhodne Evrope. Tirana je bila prizorišče srečanja voditeljev nacionalnih nogometnih zvez iz širše regije jugovzhodne Evrope. Srečanje je gostil… »

ČAKA GA ZAPOR V ALBANIJI IN ITALIJI: Na Kosovu so prijeli enega največjih albanskih preprodajalcev droge

Regional 03.04.2024
Na Kosovu so na osnovi mednarodne tiralice prijeli "mamilarskega barona", 54-letnega albanskega državljana, ki velja za enega največjih preprodajalcev mamil v zgodovini Albanije, s stiki in povezavami po vsej Evropi in Južni Ameriki. Gre tudi za… »

Novice dneva »

Kako naj poslovnež prelisiči nespečnost

Finance.si pred 17 minutamiše 5 povezanih

Petrol v prvem četrtletju slabše kot lani: krivijo vlado

Finance.si pred dvema uramaše 2 povezani

Ne spreglejte: popust za vroče nepremičnine ob morju

Finance.si pred 41 minutamiše 4 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem