Albanija

Slovenija in Albanija stavita predvsem na sodelovanje v trajnostnem turizmu

RTV Slovenija pred 17 dnevi
Ob nedavnem obisku predsednice Nataše Pirc Musar v Albaniji je bilo v ospredju gospodarsko sodelovanje obeh držav, ki je daleč od ravni odličnih političnih odnosov. Blagovna menjava Slovenije z Albanijo raste, a je še vedno le slabih 105 milijonov… »

Pred počitnicami: Hrvaška med državami z najčistejšo vodo, Slovenija pod povprečjem EU

Dnevnik pred 20 dnevi
Evropska agencija za okolje je pred poletno sezono izdala poročilo o kvaliteti kopalnih voda v državah EU, Švici in Albaniji. Hrvaška je v poročilu med državami z najčistejšo kopalno vodo: 96,7 odstotka oziroma 905 vzorcev so ocenili kot izvrstne… »

Pirc Musar si želi, da bi vlada že prihodnji teden zbrala pogum in priznala Palestino

RTV Slovenija pred 24 dnevi
Predsednica republike Nataša Pirc Musar je dejala, da Slovenija potrebuje več odločnosti pri postopku priznanja Palestine, želi si, da bi vlada že prihodnji teden zbrala pogum in storila ta korak. Nataša Pirc Musar je za TV Slovenija dejala, da je… »

Skupina B: Trije iz top 10 na Fifini lestvici, torej skupina smrti

Delo pred 25 dnevi
Branilci naslova Italijani, dvakratni evropski prvaki Španci in trikratni dobitniki kolajn s svetovnih prvenstev Hrvati. Kako drugače kot z nazivom skupina smrti bi označili tekmece v skupini B? V nadaljevanju preberite: Branilci naslova Italijani… »

Kolumbija preganja mafijo, Albaniji vlada mafija

Delo pred 25 dnevi
Nekdanji albanski predsednik Ilir Meta je za Delo spregovoril o položaju svoje države in glavnih izzivih na poti v Evropsko unijo. V nadaljevanju preberite: Nekdanji predsednik republike, premier in predsednik albanskega parlamenta Ilir Meta ni delil… »

Novo v primeru smrti mame in treh otrok

Zurnal24 13.05.2024
V preiskavi tragičnega dogodka, v katerem so umrli 39-letna ženska in njeni trije otroci, se je zgodil preobrat. Pred nekaj dnevi smo poročali o tragičnem dogodku iz Albanije, ko je mama treh otrok - 39-letna Alma Arazi končala svoje in življenje… »

Znana je še druga deseterica finalistov, med njimi pričakovano tudi Izraelka Eden Golan

RTV Slovenija 09.05.2024
Gledalke in gledalci po Evropi (in svetu) so izbrali še drugih deset evrovizijskih finalistov – to so Latvija, Avstrija, Nizozemska, Norveška, Izrael, Grčija, Estonija, Švica, Gruzija in Armenija. V drugem polfinalnem izboru so se za uvrstitev v… »

Od Malte do Nizozemske – katera evrovizijska skladba vam gre najbolj v uho?

RTV Slovenija 09.05.2024
Združeni v glasbi je moto Evrovizije. In nocojšnji drugi polfinale je združil glasbenike od Malte do Nizozemske. Kako so peli? In katera skladba vam je najbolj ostala v ušesih? V drugem polfinalnem izboru so se za uvrstitev v evrovizijski finale… »

Alma z otroki skočila v smrt zaradi nezvestega moža

Necenzurirano 08.05.2024
Alma Arazi naj bi se skupaj s tremi otroki v reko Bojano pognala zaradi maščevanja možu, ki je domov želel pripeljati ljubico. Policija v Albaniji še vedno išče 39-letno Almo Arazi, ki je s tremi majhnimi otroki skočila v reko Bojano, truplo… »

Tragedija brez primere: mama s tremi otroki skočila v reko

Zurnal24 05.05.2024
Družinska tragedija: mama se je skupaj s tremi otroki vrgla v reko, truplo najstarejše deklice je našel ribič, preostale še iščejo. Kakšna tragedija v Albanija. 39-letnica iz Skadarja naj bi se zaradi družinskega nasilja skupaj s tremi otroki… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem