Albanija

Policisti na meji šokirani po kontroli kombija

Zurnal24 05.07.2024
Moški v vozilu prevažal 32 oseb. Včeraj ob 13.31 se je na bivši mejni prehod Starod s kombiniranim vozilom Nissan pripeljal 24-letni državljan Albanije, so povedali policisti PU Koper. Pri kontroli so ugotovili, da je moški v vozilu prevažal 32… »

V Sloveniji potekala največja regionalna kibernetska vaja pri nas doslej

RTV Slovenija 04.07.2024
V postojnski vojašnici je potekala devetdnevna vaja jadranskega regionalnega varnostno-kibernetskega sodelovanja, ki je združila okoli 100 pripadnikov oboroženih sil in strokovnjakov iz Slovenije, Hrvaške, BiH-a, Črne gore, Albanije, Kosova in ZDA… »

Prvič v Evropi: plaža samo za muslimanke

Necenzurirano 04.07.2024
Ulcinj na skrajnem jugu Črne gore je bil že v času Jugoslavije priljubljena počitniška destinacija zahodnoevropejcev, v zadnjih letih pa prihaja vse več obiskovalcev predvsem iz Albanije in Bosne, zato so pripravili ponudbo, ki je " združljiva z… »

Nogometaši že zdavnaj doma, navijači pa osvojili neslavno trofejo: Hrvatom največ kazni Uefe zaradi neprimernega vedenja…

Dnevnik 03.07.2024
Evropska nogometna zveza je objavila višino kazni za neprimerno vedenje nogometnih navijačev na Euru v Nemčiji. Izstopajo tri države: Hrvaška (220.875 evrov), Albanija (171.375 evrov) in Srbija (166.625 evrov). Slovenija je s skupnim zneskom 51.250… »

Hrvaška v šoku! Zadetek v 98. minuti poskrbel za solze Hrvatov

Zurnal24 24.06.2024
Italijani v zadnjih sekundah do remija proti Hrvaški in v izločilne boje. Hrvaška in italijanska nogometna reprezentanca sta se v tretjem, zadnjem krogu predtekmovanja v skupini B na evropskem prvenstvu v Leipzigu razšli z neodločenim izidom 1:1… »

Italijani v zadnjih sekundah do remija proti Hrvaški in v izločilne boje; Španija premagala Albanijo

Dnevnik 24.06.2024
Hrvaška in italijanska nogometna reprezentanca sta se v tretjem, zadnjem krogu predtekmovanja v skupini B na evropskem prvenstvu v Leipzigu razšli z neodločenim izidom 1:1 (1:0), nogometaši Španije pa so B premagali Albanijo z 1:0 (1:0). Točka… »

NA PRIMORSKEM POTEKA KIBERNETSKA VAJA: V njej sodeluje 100 pripadnikov oboroženih sil iz več zavezniških držav

Regional 24.06.2024
Na vadišču Kibernetskega centra obrambnega ministrstva v Postojni se je danes začela desetdnevna vaja jadranskega regionalnega varnostnega kibernetskega sodelovanja (ARSC2EX 24), so sporočili z ministrstva. Gre za največjo tovrstno vajo v državi… »

Daku zaradi nacionalističnih vzklikov ob dve tekmi na EP-ju

RTV Slovenija 23.06.2024
Albanska nogometna reprezentanca dve tekmi ne more računati na pomoč Mirlinda Dakuja. Nogometaš je navijače spodbujal k nacionalističnim vzklikom. Daku se je po remiju Albanije s Hrvaško (2:2) v sredo v Hamburgu neprimerno vedel. Vzel je megafon in… »

#foto Korčulo preplavile najnevarnejše meduze v Sredozemskem morju

Dnevnik 22.06.2024
Na dalmatinskem otoku Korčula zaradi del na električni napeljavi te dni občasno za več ur zmanjka elektrike. Turistom dodatne preglavice povzroča invazija meduz mesečink. Na otoku Korčula, ki je med Slovenci zelo priljubljen, zaradi del na… »

Desnica je kot Enver Hoxha

Dnevnik 22.06.2024
Že zelo dolgo časa vidim politiko desnice, ne samo v Sloveniji, ampak tudi vsepovsod po Evropi, kot politiko, kakršno je vodil Enver Hoxha v Albaniji. Sovražniki vsepovsod (vsi tujci so sovražniki), zato zapiranje v svoje meje. Vendar je bil Hoxha… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem