Albanija

Kokain na ladji s sojo

Dnevnik 23.03.2024
Potapljača, ki so ju zasačili med tihotapljenjem kokaina, se za zdaj ne želita zagovarjati. Pri sebi nista imela dokumentov, so pa policisti ugotovili, da gre za državljana Albanije in Brazilije. Kapitan in člani posadke po prvih ugotovitvah niso… »

Kako so Brazilca in Albanca v slovenskem morju ujeli "s prsti v kokainu"

Zurnal24 22.03.2024
Albanec in Brazilec sta v slovenskem priporu. Načrt s kokainom se jima ni posrečil. Po besedah pomočnika vodje sektorja kriminalistične policije PU Koper Dejana Grandiča so varnostniki na varovanem območju Luke Koper prejšnji četrtek v zgodnjih… »

Albanski in brazilski potapljač v koprskem pristanišču vohljala za kokainom

Necenzurirano 22.03.2024
Ko so varnostniki prejšnji četrtek v bližini tuje tovarne ladje na varovanem območju pristanišča v Kopru opazili dva potapljača, so poklicali policijo. Policisti so na varovanem območju pristanišča zalotili 41-letnega državljana Albanije in… »

206 kilogramov kokaina je v Slovenijo prispelo na brazilski ladji s sojo

RTV Slovenija 22.03.2024
Policija je prejšnji četrtek v koprskem pristanišču zasegla 206 kilogramov kokaina, ki je v Slovenijo prispel z brazilsko ladjo s sojo. Aretirali so osumljenega 36-letnega državljana Brazilije in 41-letnega državljana Albanije. Oba sta v priporu… »

260 KILOGRAMOV KOKAINA V LUKI: Potapljača, podvodni skuter, scenarij kot v filmu!

Regional 19.03.2024
Prejšnji četrtek naj bi v Luki Koper zasegli večjo količino kokaina. Šlo naj bi za 260 kilogramov kokaina, poroča rtvslo.si. Varnostniki naj bi ob tovorni ladji, ki je iz Južne Amerike pripeljala sojo, opazili sumljiva potapljača. Ta naj bi iz… »

Neverjetno: V Luki Koper potapljača tihotapila drogo

Zurnal24 19.03.2024
Droga naj bi bila na trgu vredna približno 10 milijonov evrov. V koprskem pristanišču naj bi pred dnevi zasegli 260 kilogramov kokaina, je poročala Televizija Slovenija. Varnostniki naj bi ob ladji, ki je iz Južne Amerike pripeljala sojo, odkrili… »

Zaradi zasega 260 kilogramov kokaina v Luki Koper že dve aretaciji

Delo 19.03.2024
Droga bi bila na trgu vredna približno deset milijonov evrov. V koprskem pristanišču so pred dnevi zasegli 260 kilogramov kokaina, je prva poročala Televizija Slovenija, policija je kasneje potrdila najdbo droge. Kot so sporočili, so kriminalisti in… »

To bo Trumpov zet gradil v Albaniji in Srbiji

Zurnal24 19.03.2024
Zet in svetovalec nekdanjega ameriškega predsednika Donalda Trumpa Jared Kushner je konec tedna potrdil velike nepremičninske načrte v Albaniji in Srbiji. Njegove naložbe naj bi bile po pisanju tujih medijev vredne več kot milijardo dolarjev. "Vesel… »

Zaseg v Luki Koper; ladja iz Brazilije poleg soje tovorila tudi 260 kg kokaina

Necenzurirano 19.03.2024
V morju na terminalu za sipke tovore so v četrtek ponoči opazili potapljača, ki sta iz prostorov za balastne vode ladje, ki je iz Brazilije pripeljala sojo, poskušala potegnili več večjih torb z zavoji kokaina. Tihotapci bi na črnem trgu lahko s… »

V Luki Koper zasegli 260 kilogramov kokaina

RTV Slovenija 18.03.2024
V koprskem pristanišču so po informacijah Televizije Slovenija pred dnevi zasegli 260 kilogramov kokaina. Varnostniki so ob tovorni ladji, ki je iz Južne Amerike pripeljala sojo, opazili potapljača. Na PU-ju Koper so potrdili, da so pridržali dva… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem