Albanija

UNIVERZA NA PRIMORSKEM IN INŠTITUT INNORENEW COE: Obisk prve dame Republike Albanije

Regional 15.07.2023
Univerza na Primorskem in inštitut InnoRenew CoE sta v četrtek, 13. julija 2023, gostila gospo Armando Begaj, soprogo predsednika Republike Albanije, ki je obiskal Slovenijo. V prostorih inštituta sta jo sprejeli rektorica Univerze na Primorskem, prof… »

Albanski predsednik Begaj: Slovenija je za nas pomemben evropski partner

RTV Slovenija 13.07.2023
Mesto vsake države na Zahodnem Balkanu je v EU-ju, toda na tej poti bodo morale vse pokazati bistveno več politične volje, je na novinarski konferenci z albanskim kolegom Bajramom Begajem dejala predsednica Nataša Pirc Musar. "Vesela sem, da naši… »

Pirc Musarjeva: Mesto vsake države na Zahodnem Balkanu je v EU

SiolNET 13.07.2023
Mesto vsake države na Zahodnem Balkanu je v EU, toda na tej poti bodo morale vse pokazati bistveno več politične volje, je danes na novinarski konferenci z albanskim kolegom Bajramom Begajem dejala predsednica Nataša Pirc Musar. Poudarila sta napredek… »

Pirc Musar: Mesto vsake države na Zahodnem Balkanu je v EU

Dnevnik 13.07.2023
Mesto vsake države na Zahodnem Balkanu je v EU, toda na tej poti bodo morale vse pokazati bistveno več politične volje, je danes na novinarski konferenci z albanskim kolegom Bajramom Bego dejala predsednica Nataša Pirc Musar. Poudarila sta napredek… »

Evropski parlament Albaniji in BiH: sprejmite ideologijo LGBTQ, če želite članstvo v EU

Nova 24TV 13.07.2023
Prizor s Parade ponosa v BiH. Vir: AFP Evropska unija je postala trdnjava levičarske ideologije, vse odkar imajo leve stranke trdno večino v Evropskem parlamentu. Kulturni neomarksizem je prepotoval Atlantik, pognal korenine v državah zahodne Evrope in… »

V Dravi utonil štiriletni deček

SiolNET 13.07.2023
V sredo popoldne je v bližini nekdanje tovarne usnja v Osijeku utonil štiriletni deček. Njegovo truplo so našli potapljači, poroča hrvaški portal Večernji list. Po prvih podatkih so osiješki policisti v sredo popoldne okoli 14. ure prejeli… »

TRAGEDIJA NA JADRANU: Utopili so se oče in mladoletna sinova, reševalcev ni bilo (VIDEO)

Regional 10.07.2023
V Albaniji je na eni izmed tamkajšnjih plaž prišlo do tragedije, v kateri so umrli 50-letni moški in njegova mladoletna sinova, stara 13 in 15 let. Mlajšega so ujeli močni morski tokovi, oče in 15-letni brat sta ga poskušala rešiti. A so se vsi… »

Tragedija na Kitajskem: moški v vrtcu do smrti zabodel šest ljudi

SiolNET 10.07.2023
V vrtcu v mestu Lianjiang v jugovzhodni kitajski provinci Guangdong je 25-letni moški do smrti zabodel šest ljudi, še enega človeka pa je ranil, poroča BBC. Policija je 25-letnika aretirala in preiskuje vzrok napada. Med žrtvami so vzgojiteljica… »

V Albaniji v morju utonili oče in njegova mladoletna sinova

SiolNET 09.07.2023
Na plaži Vile-Boštovo v bližini albanskega mesta Kavaje so se danes utopili 50-letni oče in njegova mladoletna sinova, stara 13 in 15 let, poročajo albanski mediji. Trinajstletnika naj bi močni morski tokovi odnesli od obale, oče in brat pa sta mu… »

Poskus reševanja se je končal s smrtjo očeta in dveh sinov

Zurnal24 09.07.2023
Trije člani iste družine so umrli med kopanjem na plaži Vile-Boštovo v Albaniji. V bližini kraja Kavaja v Albaniji se je zgodila tragedija, v kateri so umrli 50-letni oče in njegova 15- in 13-letna sinova. Trojica je plavala, ko jih je zajel močan… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem