Albanija

Sedi v Haagu, na ulicah Prištine protest njegovih podpornikov

Zurnal24 03.04.2023
V Haagu se je začelo sojenje nekdanjemu kosovskemu predsedniku Thaciju. Na haaškem posebnem sodišču za vojne zločine na Kosovu se je danes začelo sojenje štirim vodilnim predstavnikom nekdanje Osvobodilne vojske Kosova (OVK). Vsi obtoženi… »

Thaçi: Nisem kriv za zločine na Kosovu

SiolNET 03.04.2023
Na haaškem posebnem sodišču za vojne zločine na Kosovu se je danes začelo sojenje štirim vodilnim predstavnikom nekdanje Osvobodilne vojske Kosova (OVK). Vsi obtoženi, nekdanji kosovski predsednik Hashim Thaçi, nekdanja predsednika parlamenta… »

VČERAJŠNJI REKORD V PREDORU KASTELEC: Za volanom je bil 19-letnik

Regional 30.03.2023
Včeraj popoldne je bila v tunelu Kastelec zabeležena kršitev hitrosti, so sporočili koprski policisti. Voznik osebnega avtomobila je vozil 176 km/h pri omejitvi 100 km/h. Policisti so izsledili 19-letnega državljana Albanije z vozilom italijanskih… »

Edoardo Reja: Zdaj ima Slovenija vse, včasih pa ni bilo niti kave in sladkorja

SiolNET 30.03.2023
Edoardo Reja je eden največjih trenerjev, kar jih je delovalo v Sloveniji. Lahko se pohvali z bogato življenjsko zgodbo, pri 77 letih še zdaleč ni rekel zadnje. Zaupal nam je, od kod črpa energijo, obenem pa se razgovoril o mladosti, Italiji… »

Joker Out bodo na evrovizijski oder stopili deseti po vrsti, pred tem jih čaka evrovizijska turneja

RTV Slovenija 22.03.2023
Evrovizijska zasedba Joker Out bo v drugem evrovizijskem predizboru 11. maja na oder stopila deseta po vrsti. A do takrat glasbenike čakajo pestri dnevi, saj se odpravljajo na evrovizijsko turnejo po evropskih mestih. Vrstni red, po katerem bodo v drugem… »

Z avtom, v katerem sta bila dva otroka, v zid

Primorske 22.03.2023
Včeraj, ob 16. uri, je v Hrvatinih 38-letna voznica z osebnim avtomobilom zapeljala desno izven vozišča, kjer je trčila v kamniti zid. V vozilu sta bila še dva otroka. Vsi trije so poškodovani, reševalci so jih odpeljali v izolsko bolnišnico… »

Na Putinovi muhi

Delo 19.03.2023
Zaradi vojne v Ukrajini se je Moldavija znašla v vrtincu različnih interesov, med katerimi so tudi takšni, ki bi državo enostavno odpravili. V nadaljevanju preberite: Za dobro Slovenijo in pol velika Moldavija, ukleščena med Ukrajino na vzhodu in… »

Po skrivnostnih zastrupitvah deklic v Iranu aretirali več kot 100 ljudi

24ur 12.03.2023
V Iranu so v povezavi s skrivnostnimi zastrupitvami več sto šolark po vsej državi aretirali več kot 100 ljudi. Notranje ministrstvo je sporočilo, da je bilo več kot 100 ljudi "identificiranih, aretiranih in preiskanih" v več mestih, vključno s… »

Zelo slaba nemška popotnica Hrvaški pred turistično sezono

Zurnal24 10.03.2023
Kritika Hrvaški na račun visokih cen, po drugi strani pa velika pohvala Albaniji. Nemški mediji pred prihajajočo poletno turistično sezono. Süddeutsche Zeitung (SZ) je objavil obširen članek o Balkanu kot potencialni turistični destinaciji… »

VELENJE OBISKALA DELEGACIJA IZ ALBANIJE

Savinjsko Šalaške 09.03.2023
V Velenju so gostili delegacijo predstavnikov ministrstva za notranje zadeve, agencije za podporo lokalni samoupravi in občinskih uradnikov iz mest Prrenjas, Korča in Berat v Albaniji, z namenom ogleda primerov dobrih praks pri izvajanju EU projektov in… »

Novice dneva »

Bo Mohorič nared za SP? Selektor s prvimi informacijami

Zurnal24 pred 13 uramiše 2 povezani

Pozor, zaprta je avtocesta

Zurnal24 pred 15 uramiše 2 povezani

Nenavadna prometna nesreča, konj je poginil

Zurnal24 pred 21 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem