Albanija

Med Hrvati kreg zaradi visokih cen v turizmu

Nova 24TV 03.07.2023
Foto: Pixabay Albanija je zaradi ugodnih cen in naravnih lepot postala privlačna destinacija za Hrvate in druge turiste iz Evrope. Besedilo o “Maldivih Evrope”, albanski obali in mestih, kot so Drač, Ksamil in Saranda, so povzročili poplavo… »

TRŽAŠKI, KOPRSKI IN HRVAŠKI KRIMINALISTI RAZBILI TIHOTAPSKO ZDRUŽBO: "Otrokom so dajali uspavalna sredstva, da ne bi…

Regional 28.06.2023
Tržaški in koprski kriminalisti so v preteklih dveh dneh uspešno zaključili dlje trajajočo kriminalistično preiskavo, ki so jo poimenovali 'The End’ oziroma ‘Konec’. S prijetji in izvedenimi hišnimi preiskavami na območju Italije so razbili… »

Razkrili "turistično agencijo" za nezakonite prebežnike, ki je zaslužila najmanj 400.000 evrov

RTV Slovenija 28.06.2023
Italijanska policija je v sodelovanju s slovensko izvršila operacijo proti tihotapcem ljudi, ki so delovali podobno kot turistična agencija. V Italiji so prijeli 13 državljanov Kosova, Albanije in Makedonije. V Sloveniji so že obsodili pet članov… »

Tudi v Sloveniji delovala "turistična agencija" za migrante

SiolNET 28.06.2023
Italijanska policija je v sodelovanju s slovensko v ponedeljek sklenila tajni del operacije proti tihotapcem ljudi, ki naj bi delovali podobno kot turistična agencija. V Italiji so prijeli 13 državljanov Kosova, Albanije in Severne Makedonije, so… »

Na sejmu Vinska vizija v Beogradu bodo v soju žarometov balkanska vina! Prijave so odprte do 19. junija.

SiolNET 14.06.2023
Pod pokroviteljstvom vlad republik Srbije, Severne Makedonije in Albanije in v okviru pobude Odprti Balkan vas vljudno vabimo na drugi mednarodni vinski sejem Vinska vizija Odprtega Balkana, ki bo potekal od 16. do 19. novembra 2023 v Beogradu. Tudi letos… »

Počitnice na Jadranu: Tu bi štiričlanska družina plačala najmanj!

Zurnal24 14.06.2023
Preverili smo cene namestitev za štiričlansko družino na različnih lokacijah na Jadranu. Jadransko morje že leta velja sodi med bolj priljubljene destinacije za poletne počitnice, kar potrjujejo vsakoletne visoke številke obiskovalcev. Največja… »

Na Jadranu bo za letovanje največ treba odšteti v Sloveniji in na Hrvaškem

RTV Slovenija 13.06.2023
Cene najema apartmajev in hotelskih sob na Jadranu po neki analizi padajo od severa proti jugu. Deset prenočitev naj bi štiričlansko družino največ stalo v Sloveniji in na Hrvaškem, najmanj pa v Albaniji in Črni gori. Portal hrvaške televizije N1… »

MED NAJDRAŽJIMI IZOLA IN PORTOROŽ: Takšni so izsledki analize turističnih namestitev na Jadranu

Regional 13.06.2023
Cene najema apartmajev in hotelskih sob na Jadranu so najvišje v Sloveniji in na Hrvaškem, najnižje pa v Albaniji in Črni gori, je pokazala analiza cen, ki jo je opravil portal hrvaške televizije N1. V prvih štirih mesecih leta so turisti v hotelih… »

Turistične namestitve na Jadranu najdražje v Sloveniji in na Hrvaškem

Primorske 12.06.2023
Cene najema apartmajev in hotelskih sob na Jadranu so najvišje v Sloveniji in na Hrvaškem, najnižje pa v Albaniji in Črni gori, je pokazala analiza cen, ki jo je opravil portal hrvaške televizije N1. V prvih štirih mesecih leta so turisti v hotelih… »

Mesto v Varnostnem svetu smo dobili – kako naprej?

Nova 24TV 08.06.2023
Foto: STA “Tisti, ki so Slovenijo v času vlade Janeza Janše nagovorili, naj kandidira, so upali, da bo v Varnostnem svetu predstavljala tak pokončen glas razuma. Bojim se, da bodo pod to vlado slovenska stališča precej bolj neuvrščeno meglena. V… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem