Albanija

Niso Maldivi: To je letošnji hit med turisti le nedaleč stran od nas

Zurnal24 03.06.2023
Turkizna voda, peščene plaže, slikovita pokrajina in dostopne cene. Vse to ponuja država, ki je nedaleč stran od nas. In ne, to ni Grčija. Dolgo časa je med (slovenskimi) turisti za "najbolj vročo" destinacijo poletja veljala Grčija, ki poleg… »

Na vaji urili gorniške veščine

Gorenjski glas 30.05.2023
V začetku junija se zaključuje tritedensko mednarodno vojaško usposabljanje Zvezda Triglava 2023, ki je potekalo na območjih Bohinjske Bele, Zelenice, Stola in Javorniškega Rovta. Na skupnem usposabljanju so pripadniki Slovenske vojske ter pripadniki… »

Britanska vlada s kampanjo proti albanskim priseljencem

RTV Slovenija 28.05.2023
Britansko notranje ministrstvo je lansiralo oglaševalsko kampanjo, uperjeno proti albanskim državljanom, s katero jih želijo odvrniti pred priseljevanjem v Veliko Britanijo. Oglasi, ki se bodo vrteli v albanščini na Facebooku in Instagramu… »

Projekcija moči na Zvezdi Triglava

Zurnal24 25.05.2023
Na Gorenjskem poteka skupno mednarodno vojaško usposabljanje Zvezda Triglava 2023. Usposabljanje iz vojaških gorniških veščin 132. gorski polk 1. brigade Slovenske vojske organizira že osmo leto. Vaja, ki jo bodo danes predstavili na Bohinjski Beli… »

Na Gorenjskem mednarodna vojaška vaja s 760 udeleženci

SiolNET 25.05.2023
Na Gorenjskem poteka skupno mednarodno vojaško usposabljanje Zvezda Triglava 2023. Usposabljanje iz vojaških gorniških veščin 132. gorski polk 1. brigade Slovenske vojske organizira že osmo leto. Vaja, ki jo bodo danes predstavili na Bohinjski Beli… »

"V Opatiji so me pošteno nasankali"

Zurnal24 25.05.2023
"Za star kruh, ki ga nismo pojedli, so mi zaračunali šest evrov," pravi sodelavec. V uredništvu smo zbrali nekaj izkušenj z gostinsko ponudbo na Hrvaškem, v Makedoniji, Albaniji in v Sloveniji. "Za prvomajske praznike smo bili v Malinski na Krku in… »

Alternative turistično obleganih destinacij: Albanija namesto španskih plaž, Bohinj namesto Italije

RTV Slovenija 18.05.2023
Si želite ogniti gnečam na dopustu? Pri Euronewsu so sestavili seznam šestih manj znanih evropskih destinacij, ki predstavljajo idealno alternativo bolj razvpitim dopustniškim lokacijam. Med njimi so tudi slovenske Alpe. Kot poudarjajo, se nekatera… »

Enajsterica za Nato, eden za C0

Nova 24TV 14.05.2023
Zoran Janković in Aleksandar Vučić (Foto: STA) Z razpadom Varšavskega pakta in njegove Sovjetske zveze je enajsterica zamenjala Varšavsko zvezo za danes 31-članski NATO. Drug za drugim so prebegli Latvija, Litva, Estonija, Poljska, Češka… »

Končno razkrili uvrstitev Slovenije v polfinalu

Zurnal24 14.05.2023
Slovenija je morala v četrtkovem polfinalu trepetati čisto do konca, da so jo razglasili kot zadnjo finalistko iz drugega polfinala. Organizatorji letošnje Evrovizije so razkrili rezultate drugega polfinala, ki je Joker Out in Sloveniji prinesel tako… »

DANES VELIKI FINALE EUROSONGA: Kdo bo po vaši oceni zmagovalec? (ANKETA)

Regional 13.05.2023
V Liverpoolu bo nocoj evrovizijski finale, na katerega se je iz dveh predizborov uvrstilo 20 držav, tudi Slovenija, ki jo s skladbo Carpe Diem zastopa skupina Joker Out. Na odru 67. Evrovizije bodo nastopili še predstavniki velikih pet - Nemčije… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem